Ga naar de inhoud
Entertainment

Overnachten bij Hans of Astrid uit B&B Vol liefde? Hier boek je de B&B's

Beeld © RTL

Weten de kandidaten van 'B&B Vol liefde' langzaamaan ook jouw hart te veroveren en lijkt het je enig om eens te logeren in hun bed and breakfast? Ontdek dan hier waar je dat nachtje precies kunt boeken.

Wil je ook weten of er een man is die Astrids muurtje inmiddels heeft afgebroken of dat Richard inmiddels een vrouw aan de haak heeft geslagen die wat rust kan brengen in de chaotische bed and breakfast in wording? Hoog tijd om het zelf eens te onderzoeken door bij de gezellige kandidaten van dit seizoen te logeren.

Hier
Lees ook:
Hier volg je de deelnemers van B&B Vol Liefde op Instagram

B&B San Jacopo van Hans (Italië)

Op negen kilometer van Pistoia vind je B&B San Jacopo, de rustig gelegen bed and breakfast van Hans en zijn ex-vrouw Libera. Je moet niet moeilijk doen over kringen in de oude toiletten en een verdwaalde vrouw (Sylvia) in de boom. En ach, gezien de benarde financiële situatie waarin Hans en Libera zijn beland, gun je het koppel wel een boeking. Met een gemiddeld cijfer van een negen mag je heel wat verwachten van een verblijf in de bed and breakfast. Hoewel Hayriye haar verblijf ongetwijfeld een lager cijfer geeft...

De prijzen gaan in september vanaf 95 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie.

Eigen televisieprogramma voor Desiree na B&B Vol Liefde?

04:54

Haus Nohra van Astrid (Oostenrijk)

Met haar hele ziel en zaligheid runt Astrid haar bed and breakfast in het Oostenrijkse Sankt Michael im Lungau. Harmjan heeft zijn hart in ieder geval al aan het dorp verpand en de gasten zijn minstens zo onder de indruk. Ze geven hun verblijf te midden van de bergen een 9,5. In de zomer kun je er heerlijk wandelen en in de winter, als het sneeuw tot je knieën komt, ziet het er ook fantastisch uit.

De prijzen gaan in september vanaf zo'n 81 euro per nacht. Misschien is er nog wel een zimmer frei. Boeken doe je hier

'Actie Harmjan giga afknapper voor Astrid in B&B Vol Liefde'

05:16
Desiree
Lees ook:
Desiree verbolgen om noodgedwongen vertrek uit B&B Vol Liefde

Alpujarra Secret van Denise (Spanje)

Voor een zonniger oord kun je beter afreizen naar het Spaanse Órgiva waar Denise haar bed and breakfast runt en waar Dave niet kan wachten om zijn plekje te claimen. Wie weet dobber jij straks wel in de jacuzzi die op het dakterras van de bed and breakfast staat. Een ideale bestemming voor mensen die houden van fietsen, maar liefhebbers van sightseeing kunnen hier ook goed terecht. Zo ligt Granada op 35 kilometer afstand.

Gasten geven hun verblijf gemiddeld een 8,8. Een nachtje slapen in dit optrekje kost in september 125 euro per nacht. Voor meer informatie ben je hier aan het goede adres.

Villa Tipi Algarve van Richard (Portugal)

In de sardientjeshoofdstad van de Algarve, Portimão, probeert Richard zijn tipi-droom waar te maken. De vorderingen kun je op het moment van publiceren nog niet met eigen ogen bekijken. De 'eco retreat' van Richard is namelijk nog niet af. Via zijn website kun je op de hoogte blijven. 

Natasja
Lees ook:
Natasja zal tussen deze mannen moeten kiezen in B&B Vol liefde

Casa Deixa-O-Resto Guesthouse van Martijn (Portugal)

Wie meer richting het noorden van Portugal afreist kan slapen in de bed and breakfast van een andere deelnemer. In de casa van Martijn, waar ook zijn lieve ouders werken, verblijf je in één van de kleurrijke kamers. 's Ochtends wordt het ontbijt met liefde voor je bereid, terwijl je met mooi weer 's middags bij het zwembad plaats kunt nemen, net zoals Simone, bijvoorbeeld. Met een gemiddelde score van een 8 ben je in ieder geval verzekerd van een meer dan prima accommodatie. 

Een nachtje slapen in deze guesthouse kost 105 euro. Boeken kan onder andere hier

Du Passe-Temps van Hans (Frankrijk)

Hans woont al jaar en dag in Frankrijk waar hij in het stille Dégagnac helemaal zijn plekje heeft gevonden. Wie houdt van een landelijke omgeving en lekker wil wandelen, fietsen en paardrijden is bij Hans aan het goede adres. En één voordeel: in deze bed and breakfast is - aan de afleveringen te zien - altijd genoeg wijn, dus droog staan is er niet bij.

Wie bij Hans wil overnachten betaalt 60 euro per nacht. Neem ook eens een kijkje op de website van de bed and breakfast.

Eveline Stallaart ziet nu al red flags in B&B Vol Liefde

04:22
Deelname
Lees ook:
Deelname B&B Vol Liefde hakt erin bij Denise: 'Ben overweldigd'

The Flaghouse van Ted (Madeira)

Altijd al eens een bezoek willen brengen aan het groene bloemeneiland Madeira? Dan hoef je niet verder te zoeken naar een plaats om te overnachten. Ted heeft in haar Flaghouse misschien nog wel een kamer vrij. Wie weet slaap je onder dezelfde roze dekens als Piet. Maar wanneer ze weer gasten toelaat in de bed and breakfast is niet bekend. Tot nu toe lijken de reserveringen gesloten te zijn. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

Moulin en Route van Natasja (Frankrijk)

Zie je jezelf wel wakker worden in de Moulin en Route van Natasja? Vergeet dan niet om gedag te zeggen tegen kip Jos. De bed and breakfast krijgt met een 8,8 een hoge beoordeling en ook wel handig: ondanks dat het een bed and breakfast is, kun je ook aanschuiven voor het diner. Wie weet prik je dan wel een vorkje met Natasja zelf.

Een nachtje slapen bij Natasja kost zo'n 122 euro. Meer informatie vind je hier.