Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvia in tranen door Libera in B&B Vol Liefde: 'Kreeg klap in m'n gezicht'

Sylvia in B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Sylvia is inmiddels al de derde vrouw die in 'B&B Vol Liefde' een gooi doet naar het hart van hunkerende Hans in Italië. Maar in de uitzending van maandagavond lijkt het er vooral op dat Sylvia, na een kort verblijf in de astrale wereld met Hans' ex Libera, dichter tot háár is gekomen en niet tot hém. Het verdriet dat Sylvia voelt bij Libera gaf haar zelfs een figuurlijke klap in haar gezicht, vertelt ze in tranen.

"Wat ben jij een mooie ziel"

Als Hans rustig zijn gras aan het maaien is, komen Sylvia en Libera erachter dat ze een bovennatuurlijke connectie lijken te hebben. Sylvia is namelijk heel erg geïnteresseerd in de astrale wereld. En ook Libera is daar niet vies van. Ze tovert namelijk boeken over engelen tevoorschijn en wat kaarten die de toekomst zouden kunnen voorspellen.

"Zij gelooft in guardian angels", zegt Sylvia. "Dat vind ik heel mooi. Er zijn maar weinig mensen die daar oprecht in geloven." Al met al is Sylvia erg onder de indruk van Libera. De twee geven elkaar uiteindelijk een flinke knuffel. "Jij bent zo'n lieve vrouw", zegt Sylvia meermaals tegen Libera.

Hans
lees ook:
Hans van B&B Vol Liefde open over reden achter scheiding

Sylvia 'voelt' mensen, zegt ze vervolgens. "Ik voel hun verdriet en zij heeft heel veel verdriet in zichzelf, om de echtscheiding, om wat er allemaal gaat gebeuren. Ik voel heel veel onmacht en verdriet. Zij is niet gelukkig." En dat raakt haar. "Als ik bij mensen kom die zo gevoelig zijn zoals zij, dan voel ik haar frustraties. Ik voel haar verdriet. Toen ik haar voor het eerst zag kreeg ik meteen, bam, zo'n klap. Ik dacht: wat ben jij een mooi mens. Wat ben jij een mooie ziel."

Aan het einde van het gesprek heeft Sylvia nog een advies voor Libera. "Mijn vader was heel gelovig. Voordat hij stierf vertelde hij mij naar boven te kijken als ik hem miste." Dan richt ze zich tot Libera. "En daarom zeg ik jou: iedereen is in de hemel. Daar zijn onze zielen."

Desiree
lees ook:
Desiree verbolgen om noodgedwongen vertrek uit B&B Vol Liefde

Wie inmiddels al lang en breed uit Pistoia is vertrokken, is paradijsvogel Desiree. Ze terroriseert geen Italiaanse markten meer op zoek naar een augurk en staande paprika's, maar koopt haar producten nu weer lekker in Nederland. En snijden kan ze weer met haar messenset van Jamie Oliver. 

Alle aandacht die Desiree heeft gekregen door haar deelname aan B&B Vol Liefde is de kleurrijke wervelwind niet in de koude badpakken gaan zitten. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Desiree 'overspannen' door alle aandacht van datingsite

01:21