Ga naar de inhoud
Entertainment

Echte Gooische Moeders Pauline en Bo onzeker over bikinibody: 'Beter een burkini'

Bo Wilkes en Pauline Wingelaar Beeld © RTL

In het leven van 'Echte Gooische Moeders' Pauline Wingelaar (36) en Bo Wilkes (36) is er geen tekort aan kapitaalkracht, wat er dan weer toe leidt dat er een overschot is aan heerlijke wijntjes en nog lekkerder eten. En dát zorgt dan weer voor overtollige kilo's op plekken waar Pauline en Bo die liever niet zien. Al met al zijn ze behoorlijk onzeker over hun bikinibody.

"Bruin vet vind ik leuker om te zien dan wit vet"

Een dag eerder zijn Pauline en Bo lekker uitgebreid gaan eten met goede vriendin Lesley. "Het is niet zo slim om een dag later badpakken te gaan passen", zegt Bo voordat ze de winkel binnen stappen. "Moeten we wel met zo'n pastabuik badpakken gaan passen?", vult Pauline aan.

De dames kiezen ook direct voor een badpak en bewust geen bikini. "Ik moet echt badpakken dragen met mijn buik. Ik heb echt dril tegenwoordig", zegt Pauline dan. Bo gaat wellicht voor een combo. Ze wil namelijk ook een bruine buik, wat Pauline goed kan snappen. "Bruin vet vind ik leuker om te zien dan wit vet."

Echte
lees ook:
Echte Gooische moeder Florine zwanger van tweede kindje

Pauline heeft last van een stemmetje in haar hoofd. "Die mij altijd naar beneden haalt. Dat ik dik ben, dat ik te groot ben. Dat ik lelijk ben. Dan kijk ik ook altijd foto's terug en denk ik: oh Pauline, eet toch wat minder." 

En ook Bo is minder zeker over haar lichaam dan vroeger. "Ik zou vroeger altijd gekozen hebben voor een bikini, maar toen had ik het lijf er ook nog voor. Tegenwoordig vind ik het heel veilig en heel prettig om in een badpak gehesen te worden."

Echte
lees ook:
Echte Gooische Moeders maken nieuwe serie in Italië

Voor Echte Gooische Moeder Florine ziet het tripje naar Italië er iets anders uit dan van tevoren gedacht. Ze wilde namelijk in de lampen gaan hangen, maar plots bleek ze zwanger te zijn. "Ik heb het eerste trimester geskipt", zei ze daarover. Hoe dat precies kan, zie je in onderstaande video.

Echte Gooische moeder Florine wist niet dat ze zwanger was: 'Eerste trimester geskipt'

01:36

De afleveringen van Echte gooische Moeders zie je terug bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard