Ga naar de inhoud
Entertainment

John de Bever over realitysoap: 'Leuk dat Kees gezien wordt'

John de Bever en Kees Beeld © ANP

John de Bever (57) maakt furore met zijn reallifesoap 'De Bevers'. Hierin zien we hem en zijn partner Kees (37) in hun dagelijks leven. De kijkers smullen ervan en dus komt er in september een tweede seizoen. Aan 'LINDA.nl' vertelt John over het succes.

"Zoals je ons op televisie ziet, zo zijn we ook echt."

"Kees vond het gelijk leuk, dus toen wilde ik het ook wel doen", laat hij weten aan het platform. "Ik treed veel op, dus het zou goed voor mijn publiciteit kunnen zijn. Tenminste, als mensen het goed oppakken. Maar het is een succes, daar ben ik trots op. Ik heb nog geen één negatieve reactie gehoord."

Feestbeest
Lees ook:
Feestbeest John de Bever zet Benidorm op z'n kop in glitterpak

Zijn liefje staat nu dus net als hij in de spotlight. "Ik vind het vooral leuk dat Kees nu gezien wordt. Hij staat toch al jaren op de tweede plaats door mijn carrière, het draait altijd om mij. We worden nu vaker herkend en voor hem is dat allemaal nieuw, maar ook heel leuk."

Johan
Lees ook:
Johan Derksen geen fan van John de Bever-hit: 'Rillingen over m'n rug'

John gaf de makers carte blanche, vertelt hij. "Zoals je ons op televisie ziet, zo zijn we ook echt. (...) Of ik nou in mijn boxer sta of in een driedelig pak. Ik heb ook geen beelden tegengehouden voor in de soap, want dan is het geen reality. Ach, ik heb toch niks te verbergen. Hoewel ze natuurlijk niet in de slaapkamer hoeven te komen."

Dat de realityserie niet alleen maar positieve kanten heeft, ervaren John en Kees ook. In de video hieronder vertellen ze over de dreiging die zij hebben ontvangen en waarom ze nu beveiliging nodig hebben.

Rolex-bende heeft het gemunt op John de Bever en partner Kees: 'Hebben nu beveiliging'

01:54