Ga naar de inhoud
Entertainment

Belle Perez eerlijk over cosmetische ingrepen: 'Ik vind dat het helpt'

Belle Perez Beeld © ANP

Steeds meer sterren vertellen openhartig over hun cosmetische ingrepen. Ook de Belgisch-Spaanse zangeres Belle Perez (46) geeft toe niet vies te zijn van een prikje botox. In de podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen over’ licht ze toe waarom.

“Het is een cadeautje voor mijzelf"

Volgens de zangeres is zo'n bezoekje aan de botoxdokter de consequentie van 'het slaaptekort en de harde uren en zware werkdagen' die ze achter de rug heeft. "Het is een cadeautje voor mijzelf", vertelt ze hierover. 'Fris en fruitig voor de dag te komen' is voor haar dus een beloning voor al het ploeteren. “Ik steek dat ook niet onder stoelen of banken.”

Belle gaat dan ook drie keer per jaar langs bij een arts om alles weer even recht te trekken. “Ik vind dat het helpt: vanaf het moment dat ik dat heb gedaan, heb ik die vermoeidheid niet meer in mijn gezicht zitten.”

Belle
Kijk ook:
Belle Perez getrouwd met grote liefde Wouter

Hoewel de zangeres het voor nu nog houdt bij de botox en fillers, betekent dat volgens haar niet dat ze in de toekomst niet voor een zwaardere ingreep zal gaan. “Ik wil op elke leeftijd de beste versie van mijzelf blijven. Ik heb wel zoiets van: als iets echt nodig is, dan lees ik mij wel in. Als ik dat echt nodig vind, waarom niet?" Volgens Belle 'gebruiken we tenslotte allemaal gadgets': "We verven ons haar en hebben nepnagels.” De zangeres zal echter nooit doorslaan in alle ingrepen, want ze bewaakt deze grens naar eigen zeggen enorm goed. Bovendien is ze ook erg bang voor naalden, dus zo'n bezoekje gaat haar niet per se gemakkelijk af. "Ik heb me er echt overheen moeten zetten." 

Belle
Kijk ook:
Belle Perez kreeg 'bijbel' voor deelname aan Beste Zangers

Ook Sylvie Meis vertelt onlangs openhartig over haar cosmetische ingrepen:

Sylvie Meis eerlijk over halfjaarlijkse cosmetische ingrepen

01:50