Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan Dulles spreekt de burger die via Schiphol reist moed in

Jan Dulles Beeld © Instagram @dullesofficial

Jan Dulles (47) heeft het personeel van Schiphol via Instagram een hart onder de riem gestoken. Volgens de zanger verdienen ze een groot applaus. 'Ga d’r maar aan staan als je baas er zó’n fucking puinhoop van heeft gemaakt', schrijft de frontman van de 3JS in een Instagram Story, waarin hij de rest van Nederland aanspoort om ondanks de lange wachttijden gewoon te gaan vliegen.

"Ga genieten van warme landen deze zomer. We hebben het verdiend"

Via Instagram Stories deelt Jan een kiekje met zijn gezin vanuit het vliegtuig, na flink wat uurtjes in de rij te hebben gestaan. 'Het was even doorbijten gisteren op Schiphol. Het duurde behoorlijk lang', schrijft de zanger, die inmiddels lekker op zijn vakantiebestemming is. 

Waar menig Nederlander op social media alleen maar steen en been klaagt over de situatie op de luchthaven, verdient het personeel volgens de 3JS-zanger juist een pluim: 'Ik wil vooral zeggen dat het personeel van Schiphol een applaus verdient dit jaar.'

Jan
Lees ook:
Jan Dulles herdenkt overleden dochtertje: 'We missen je elk uur van de dag'

Dat je voordat je met een handdoekje op het strand kan genieten een tijdje moet wachten, hoort er volgens de Volendammer nu eenmaal bij. Het zou je niet moeten ontmoedigen om op vakantie te gaan, vindt Jan. 'Vlieg uit!' spoort hij zijn volgers aan. 'Ga genieten van warme landen deze zomer. We hebben het verdiend.'

Ga je zelf binnenkort met het vliegtuig op vakantie? Dan is het verstandig om de volgende tips nog even te checken om eventueel zo de urenlange wachtrijen te omzeilen:

Voor veel geld ontloop je de rijen op Schiphol in stijl

06:00
Jan
Bekijk ook:
Jan Dulles opent eigen kroeg en zoekt nog horecatijgers