Ga naar de inhoud
Entertainment

Défano Holwijn en Georgina Verbaan in nieuwe animatiefilm

Défano Holwijn en Georgina Verbaan Beeld © ANP

Onder anderen acteur Défano Holwijn (29) en actrice Georgina Verbaan (42) spreken de nieuwe film 'DC Club van Super-Pets' in. Die is vanaf 3 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien, evenals de Engelstalige variant.

Ook wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven en radio-dj Gerard Ekdom zijn in de animatiefilm te horen. De film gaat over de Superhond Krypto (Rico Verhoeven) en Superman, die samen tegen misdaad strijden. Maar dan worden Superman en de rest van de Justice League ontvoerd. Daarop brengt Krypto een groep asieldieren met speciale krachten samen om de superhelden te redden.

Rico
Bekijk ook:
Rico Verhoeven gaat stunts niet uit de weg op filmset

De hond Ace (Défano Holwijn) is de leider van de groep, een hond die altijd plannen maakte om te ontsnappen uit het asiel. Ook Merton de schildpad, Chip de eekhoorn en PB het hangbuikzwijn maken deel uit van de club. De cavia Lulu (Georgina Verbaan) is een gemeen genie dat wraak wil nemen op Krypto en zijn baasje. Gerard Ekdom spreekt de stem van Batman in.

Défano
Lees ook:
Défano Holwijn meermaals betast door meiden in club: 'Ook guys vinden dat niet chill'

Ook de Engelstalige variant wordt ingesproken door een reeks bekende namen. Zo maken onder anderen Keanu Reeves, Kevin Hart en Dwayne Johnson, veelal bekend als The Rock, onderdeel uit van de cast.