Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix deelt teaser van fantasyfilm The School for Good and Evil

Beeld © Helen Sloan/Netflix

Netflix heeft de smaak flink te pakken, want de streamingdienst deelt de afgelopen weken de ene na de andere trailer van nieuwe series en films. Vandaag komen ze met de teaser van 'The School for Good and Evil': een fantasyfilm die vol bekende namen zit.

The School for Good and Evil is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Soman Chainani en volgt de avonturen van Sophie en Agatha. De meisjes gaan naar een school waar kinderen getraind worden om een schurk of held te worden. Sophia is een goed meisje dat wordt opgeleid om slecht te worden, terwijl Agatha juist goed moet worden, maar dat helemaal niet is.

Als er dan ook nog eens een duister en gevaarlijk figuur opduikt met mysterieuze banden met Sophie, zijn de poppen pas écht aan het dansen. De man dreigt de school en de wereld daarbuiten volledig te vernietigen en dus moet er alles op alles gezet worden om tot een happy ever after te komen.

(Tekst gaat verder onder trailer.)

Documentaire
Lees ook:
Documentaire Shania Twain vanaf 26 juli op Netflix

De cast bestaat onder anderen uit Kerry Washington, Charlize Theron, Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Michelle Yeoh en Laurence Fishburne. De film verschijnt op 21 oktober op Netflix. 

Vierde
Lees ook:
Vierde seizoen Virgin River vanaf nu te bingen op Netflix