Ga naar de inhoud
Entertainment

Natasja zal tussen deze mannen moeten kiezen in B&B Vol liefde

Natasja uit 'B&B Vol liefde' Beeld © RTL/Videoland

In 'B&B Vol liefde' zoekt een achttal Bed & Breakfast-eigenaren naar de ware. Onder wie ook Natasja (49). Om de proef op de som te nemen, heeft ze een aantal mannen uitgenodigd bij haar in het piepkleine dorpje Blèves.

"Ik vind hem niet onaantrekkelijk"

Het Franse avontuur bevalt Natasja maar al te goed, maar met slechts 98 inwoners in Blèves is het lastig een partner vinden. Bovendien zou ze graag een Nederlandse kerel aan de haak slaan. B&B Vol liefde schiet te hulp en ineens heeft Natasja het voor het uitkiezen. 

Natasja woonde altijd in Haarlem, maar verlangde naar rust en natuur. Vier jaar geleden waagde ze de sprong en emigreerde ze naar Frankrijk. "Ik heb alles, maar ik heb nog geen liefde. En dat zou ik heel graag willen vinden." 

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe vrouw houdt het nog geen dag vol met Richard in B&B Vol Liefde

Dirk

Enter Dirk! De eerste man die indruk poogt te maken op Natasja is 56 jaar jong en dol op 'gastvrijheid'. "Ik val er niet direct op", aldus de B&B-eigenaresse. Maar uiteindelijk weet hij haar te overtuigen. Bij aankomst vertelt Dirk nog wat meer over zichzelf, zo is 'ie altijd 'heel druk' in zijn hoofd en moet hij daarom af en toe rust nemen. Ook is hij dol op het Japanse concept Ikigai. Het is volgens Dirk belangrijk om hier bewust van te zijn, omdat dit draait om hetgeen waarvoor jij elke dag je bed uitkomt.

Uiteindelijk blijken Dirk en Natasja toch niet elkaars Ikigai te zijn en Dirk wordt resoluut naar huis gestuurd.

Richard
Lees ook:
Richard én Denise sturen een logé de laan uit in B&B Vol Liefde

Jos

"Mijn dochter zei na de oproep: papa, dit is de vrouwelijke versie van jouzelf", zo introduceert de 53-jarige Jos zich in B&B Vol liefde. Ook hij is al een tijdje single, houdt van gezelligheid en drinken met vrienden. Dat prikkelt Natasja schijnbaar, want hij is de tweede man die in de B&B mag komen logeren. "Ik vind hem niet onaantrekkelijk", zegt Natasja over Jos. 

Het Franse avontuur blijkt toch geen liefde met zich mee te brengen. Jos verlaat Blèves, omdat er voor hem niets meer inzit dan een vriendschappelijke klik met Natasja. 

Simone
Lees ook:
Simone laat Martijn alle hoeken van de B&B-tuin zien

Menno

Mensenmens Menno is al drie keer getrouwd geweest, zal Natasja nummer vier worden? De 53-jarige business analist zag het oproepfilmpje van de B&B-houdster en viel meteen op haar mondhoeken; deze staan altijd omhoog en dat betekent dat ze vrolijk in het leven staat. Een probleem: hij drinkt maar twee biertjes en alleen in het weekend. En dat terwijl Natas regelmatig de vin erbij pakt.

Denise
Lees ook:
Denise en Ben op ongemakkelijke date in B&B Vol Liefde: 'Niet zo dichtbij!'

Jan

De vierde en laatste man die het hart van Natasja op hol probeert te laten slaan, is de 51-jarige Jan. De informatie analist omschrijft zichzelf als 'gezellig, sociaal' en 'makkelijk in de omgang'. "Ik vind hem aantrekkelijker in het echt dan op de video die ik heb gezien", aldus Natasja bij Jans aankomst. Alsnog is Jans verblijf van korte duur. Natasja kan het niet aan dat hij haar nauwelijks vragen stelt en raakt zelfs zo gepikeerd dat ze hem al vóór hun eerste date naar huis stuurt. 

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien en kijk je een week vooruit bij Videoland.