Ga naar de inhoud
Entertainment

Loiza Lamers denkt anders over kinderen krijgen door relatie

Loiza Lamers en vriend Jelle Beeld © ANP

In de nieuwe editie van het tijdschrift 'LINDA.' vertelt Loiza Lamers (27) openhartig over haar kinderwens. Terwijl zij eerder hardop riep 'dat het van haar niet hoefde', begint het nu toch te kriebelen.

"Dat ik nooit kinderen zal krijgen op de natuurlijke manier, vond ik eerst niet erg"

"Dat ik nooit kinderen zal krijgen op de natuurlijke manier, vond ik eerst niet erg. Nu ik ouder word en gelukkig ben in de liefde, vind ik dat wat lastiger", zegt Loiza in het blad. "Maar ik ben heel dik betrokken bij de baby van een van mijn beste vriendinnen. Dat stemt dankbaar. Hoe het er in de toekomst uitziet, weet ik nog niet."

Plek voor een kinderkamer heeft de 27-jarige in ieder geval, want Loiza en haar vriend Jelle kochten onlangs hun eerste huis samen. "Hij is lief, zorgzaam, spontaan, heel knap en heeft een leuke kledingstijl", somt ze op over haar liefje.

Loiza
Lees ook:
Loiza Lamers koopt huis samen met vriend: 'Liefdevol avontuur'

Het hebben van een eigen paleisje was een grote droom voor Loiza. Onlangs kwam er nóg een droom uit van het model: ze mag het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model presenteren. Een 'cadeau' noemt ze het zelf. "Toen ik zeven jaar geleden meedeed en won, had ik nooit kunnen bedenken wat er met mijn leven ging gebeuren", aldus de voormalig winnares van het programma.

Loiza nieuwe presentatrice HNTM: 'We gaan voor diversiteit'

00:59
Loiza
Lees ook:
Loiza Lamers over aanrijding: 'Automobilist reed door'