Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex-liefje Wesley Sneijder deelt voor het eerst details over relatie

Jotti Verbruggen en Wesley Sneijder Beeld © Tom Cornelissen/ANP

De 27-jarige Jotti is nu al een poosje in de 'Love Island'-villa, maar heeft al die tijd haar lippen stijf op elkaar gehouden wat betreft haar datingverleden. Nu bombshell Rick zijn pijlen op de Vlaamse blondine heeft gericht, doet hij toch nog een boekje open over haar 'fling' met oud-profvoetballer Wesley Sneijder (38).

"Dat gaan we hier niet bespreken"

Jotti wordt door Rick flink aan de tand gevoeld, want de bombshell legt uit dat hij vanwege zijn latere intrede in de villa 'background information' heeft over haar. "Als ik het goed begrepen heb, heb je ooit met Wesley Sneijder gedatet?" vraagt hij aan de blondine. Jotti is overdonderd door zijn vraag en wordt er zichtbaar ongemakkelijk van. "Dat gaan we hier niet bespreken", zegt ze ietwat verlegen. 

Ex-liefje
Lees ook:
Ex-liefje Wesley Sneijder duikt op in Love Island-villa

Toch besluit ze in de details te treden over haar relatie met de oud-profvoetballer: "Dat is mijn meest recente date." Wanneer Rick haar vraagt naar de huidige status tussen de twee vertelt ze stellig dat, dat 'klaar' is. "Want anders ben je hier niet. (...) Dat is afgesloten, sowieso." 

Het
Lees ook:
Het is groen en opwindend: ex-liefje Wesley Sneijder deelt opmerkelijke fetisj

Onlangs deed Wesley Sneijder in de Privé een boekje open over een eventuele verzoening met zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau, nadat zij samen waren gespot op Ibiza. "Iedereen weet dat ik dolgraag weer een gezin wil vormen. (...) Dit samenzijn voelt goed en smaakt wat mij betreft naar meer", vertelt hij hierover. 

Bekijk het fragment, waarin bombshell Rick over Wesley begint, hieronder. 

Heeft Jotti met Wesley Sneijder gedatet?

01:49