Ga naar de inhoud
Entertainment

Bella ciao: deze dame maakt nog kans bij Hans uit B&B Vol Liefde

Hans uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

In 2008 begon Hans met zijn toenmalige vrouw Libera een B&B begonnen in het Italiaanse dorpje Pistoia. Hans en zijn ex-vrouw zijn al een tijdje gescheiden en hij zou niets liever willen dan een romantische klik vinden met een nieuwe dame. Hij heeft zich opgegeven voor 'B&B Vol Liefde' in de hoop zijn amore te vinden.

Hayriye

Hayriye is moeder van drie volwassen kinderen en heeft veel zin in een Italiaans liefdesavontuur. Ze hoopt op een klik met Hans en wil graag een toekomst opbouwen. Hayriye valt meteen in de smaak bij de B&B-baas en na een dag geven ze elkaar al een kus op de mond. Ze wil daarna rustiger aandoen. Maar door kandidaat nummer twee, Desiree, ziet Hayriye al snel minpunten bij Hans. Hij laat namelijk Hayriye zelf de problemen oplossen, terwijl zij hoopt op meer hulp van zijn kant. 

Na een aanvaring tussen Hans en zijn ex Libera besluit Hayriye echter haar koffers te pakken en terug naar huis te keren.

Hayriye
Lees ook:
Hayriye uit B&B Vol Liefde deed eerder mee aan andere datingshow

Desiree

Wervelwind Desiree is door Hans gekozen vanwege haar overweldigende enthousiasme. Desiree denkt dat hij en zij veel raakvlakken hebben op het gebied van reizen en koken. Ze verwacht dan ook dat ze tot het einde blijft. Maar al snel schrikt ze Hans af, júist door datzelfde enthousiasme. Zodra ze de keuken van Hans heeft overgenomen, gaat het helemaal mis. Als zij haar koksmuts op heeft, verandert ze in een control freak en moeten anderen het ontgelden. Hans spreekt haar aan op haar gedrag: op zo'n persoon kan hij niet verliefd worden. 

Kookpunt
Lees ook:
Kookpunt Hans bereikt na augurkenrel in B&B Vol Liefde: 'Ik word niet verliefd op je'

Sylvia

Sylvia arriveert bij Hans wanneer Hayriye en Desiree vertrokken zijn. Het zelfbenoemde natuurmens meldde zich aan omdat ze valt op Hans' type en ook zijn ogen haar hart sneller deden slaan. Hans snapt niet waarom zo'n verzorgde vrouw voor hem valt, maar Sylvia vindt hem erg charmant.

Toch blijkt al snel dat Sylvia en Hans geen match zijn. De diva geeft later in gesprek met RTL Boulevard aan dat dat komt door haar helderziendheid, Hans heeft namelijk niet zoveel met de astrale wereld.

Natascha

De 39-jarige Natascha is misschien wat aan de jonge kant, toch vindt zij het leeftijdsverschil met Hans geen probleem. Toen ze zijn oproep zag op tv, zag ze een lieve en charismatische man en daarom moest ze wel reageren. Ze heeft net als de B&B-houder groene vingers en weet van aanpakken. Toch is het ook voor Natascha niet uit te houden in Pistoia. De verhoudingen tussen Hans en zijn ex-vrouw Libera spelen haar parten en ze vertrekt weer richting huis. 

Daisy
Lees ook:
Daisy blikt terug op B&B Vol Liefde-avontuur: 'Geen chemie'

Denise

De 59-jarige Denise maakt als laatste haar intrede in de villa van Hans. De pedicurist maakt gelijk indruk op de B&B-eigenaar. Denise steekt de handen uit de mouwen en helpt graag bij het bedienen van de gasten. 

Ook hun dates lijken voorspoedig te lopen en Denise kan het goed vinden met Libera. Schiet Cupido dan eindelijk raak bij Hans?

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en kijk je terug en vooruit op Videoland.