Ga naar de inhoud
Entertainment

Breekt deze man eindelijk Astrids muurtje af in B&B Vol Liefde?

Astrid uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

In het dorpje St. Michael im Lungau heeft Astrid een prachtige B&B weten te openen. Sinds haar scheiding runt ze die alleen en dat gaat haar goed af. Ze is dan ook niet op zoek naar een man die klusjes voor haar doet, ze wil via 'B&B Vol Liefde' een steun en toeverlaat vinden. Eén probleem: Astrid heeft een behoorlijke muur om zich heen gebouwd die afgebroken moet worden.

Alex

Alex is op zoek naar de liefde van zijn leven. Eerder deed hij al mee aan het SBS-programma Lang Leve De Liefde. Hij ziet zichzelf als een lieve man en denkt dat Astrid ook een lieve vrouw is. Na een ongemakkelijke eerste avond gaat hij al snel een grens over bij de Oostenrijkse B&B-eigenaresse. Hij dringt zich teveel op en wil aandacht. Daar heeft Astrid helemaal geen zin in. Al snel stuurt ze hem weg. Hij grist nog wat komkommers uit de koelkast en vertrekt weer naar Nederland. 

Alex
Lees ook:
Alex uit B&B Vol Liefde zat eerst in een ander datingprogramma

Harmjan

Vrachtwagenchauffeur Harmjan ziet het oproepfilmpje van Astrid voorbijkomen en heeft meteen een paar van haar eigenschappen in de smiezen: ze is duidelijk, weet wat ze wil en wat ze voelt kan ze ook zeggen. Harmjan vindt Astrid erg leuk en maakt dan ook een vreugdesprongetje als zij Alex wegstuurt. Met Harmjan ziet Astrid het meer zitten dan met Alex. Dus wie weet wat hier nog uit voort kan vloeien. 

'Actie
Lees ook:
'Actie Harmjan giga afknapper voor Astrid in B&B Vol Liefde'

Ruud

Man nummer 3 is belastingdienstinformant Ruud. Hij denkt dat Astrid gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en daarom heeft hij geschreven, niet wetende dat Astrid hem de eerste avond niet eens welkom heet. Ruud heeft naar eigen zeggen een flinke afstand afgelegd om de ware liefde te vinden, maar als Cupido echt raak schiet maakt die afstand niets meer uit.

Maar Cupido, en Ruuds meegebrachte relatieboekje, doen hun werk niet. Ruud maakt Astrid aan het lachen, maar dat is niet genoeg. De twee voelen niets meer dan vriendschap en Ruud gaat terug naar Nederland. Als afscheidscadeau geeft hij zijn relatieboekje aan Harmjan, in de hoop dat hij het muurtje van Astrid nog kan doen brokkelen. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 of kijk je terug en vooruit op Videoland.