Ga naar de inhoud
Entertainment

Martijn heeft B&B Vol Liefde uitgespeeld: 'Ben verliefd'

Martijn Beeld © RTL

In het Portugese Santiago do Cacém runt Martijn (31) samen met zijn ouders Ronald en Jacqueline Casa Deixa O Resto, zo kunnen we deze zomer zien in 'B&B Vol Liefde'. Heel gezellig met zijn drieën, maar er is nog plaats voor een dame in de B&B én het hart van Martijn. Deze dames proberen een kamertje te stelen.

Simone

De eerste logee in de B&B van Martijn is de 32-jarige Simone. Zij woont op Hawaï, maar zou voor de liefde ook best naar Portugal willen verkassen. Dat betekent wel dat de afstand tussen Martijn en Simone enorm is; de reis naar Portugal duurt voor haar 34 uur. Simone is yogadocent en massagetherapeut, niet gek dus dat ze Martijn trakteert op een gratis lesje yoga. 

Toch gaat het hart van Martijn niet sneller kloppen van Simone en daar besluit hij, met veel pijn in zijn hart en tranen, afscheid van haar te nemen.

Simone
Zie ook:
Simone laat Martijn alle hoeken van de B&B-tuin zien

Britt

Als de Groningse Britt (26) Martijns oproep op tv ziet, is ze meteen onder de indruk. En dat niet alleen: ook haar moeder ziet dat Martijn een match is voor Britt. De mondhygiëniste reist daarom af naar Portugal om Martijn én zijn ouders te ontmoeten. Ondanks dat Britt het heel gezellig vindt, besluit ze na één nachtje dat er toch geen klik is tussen haar en Martijn. Bij het afscheid belooft ze de familie dat ze ooit nog een keer terug zal komen.

Marian

De 31-jarige Marian is avontuurlijk en houdt van reizen en dat is iets wat ze ook terugziet in Martijn. Ze is nu al een tijdje vrijgezel en vindt dat ze wel toe is aan een leuke man. Ze hoopt dat Martijn de man is waar ze naar op zoek is. De B&B-eigenaar is in ieder geval meteen onder de indruk van haar knappe verschijning. 

Maar waar Martijn zelf besloot Simone weg te sturen, is het Marian die besluit dat het wel welletjes is geweest en het Portugese platteland weer in te ruilen voor Friesland.

Susanne 

De avontuurlijke Susanne, van 29 jaar, is ervan onder de indruk dat Martijn zijn eigen onderneming in het buitenland heeft opgestart. Hij kwam bij haar over als een open en relaxt persoon. Ze is een jaar vrijgezel en is op zoek naar iemand met wie ze een 'team' kan zijn en bij wie ze een thuisbasis heeft. Helaas blijkt Martijn niet die persoon voor haar te zijn, hij heeft gevoelens voor een ander: nieuwkomer Fenna.

Daisy
Lees ook:
Daisy blikt terug op B&B Vol Liefde-avontuur: 'Geen chemie'

Fenna

Als Fenna de B&B binnenkomt is het meteen feest: ze is namelijk jarig en heeft taart meegenomen. Er wordt dan ook op de eerste dag al volop gekust, en dat bevalt Martijn wel. De 25-jarige Fenna is op zoek naar iemand die open-minded is, liefst ook lekker spontaan en die niet snel dichtklapt. Nou, dan moet je bij Martijn wezen. Al meteen voelt het heel vertrouwd tussen de twee en Martijn geeft zelfs al na hun eerste date toe verliefd te zijn.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 bij RTL 4 of kijk je vooruit bij Videoland.