Ga naar de inhoud
Entertainment

Kylie Jenner onder vuur: pakt privéjet voor 65 kilometer

Kylie Jenner Beeld © ANP

Kylie Jenner (24) heeft een flinke lading kritiek over zich heen gekregen vanwege het vervoersmiddel dat zij onlangs koos om 65 kilometer af te leggen. De realityster stapte voor wat een autorit van 50 minuten was geweest in haar privéjet, die de afstand volgens twitteraccount @CelebrityJets in 17 minuten overbrugde.

"Wil je de jouwe of de mijne nemen?"

Kylie werd op social media onder meer een 'klimaatcrimineel' genoemd vanwege de vlucht tussen de vliegvelden van Camarillo en Van Nuys in Californië. Twee maanden geleden lag de cosmeticaondernemer al eens onder vuur om een privévlucht van Santa Barbara naar Van Nuys, een afstand van zo'n 145 kilometer.

Kylie
Lees ook:
Kylie Jenner showt tepels op Instagram, maar niet haar eigen

Volgers van de 24-jarige reageerden ook bepaald niet enthousiast toen Kylie eerder deze week een foto deelde van zichzelf en partner Travis Scott tussen hun beider privéjets, met het bijschrift 'Wil je de jouwe of de mijne nemen?'. Terwijl veel van haar beroemde vrienden positieve comments plaatsten, schreven andere volgers bij de foto 'Opwarming van de aarde, iemand?' en 'Waarom doe ik eigenlijk nog aan recyclen?'.

Kylie
Lees ook:
Kylie Jenner verklaart: 'Blac Chyna viel mijn ex Tyga aan met mes'