Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex van Kanye West zag scheiding met Kim Kardashian aankomen

Beeld © Getty Images

Toen Amber Rose (38) en Kanye West (45) in 2010 uit elkaar gingen, ging het er niet bepaald gezellig aan toe. De twee gingen flink tekeer tegen elkaar op sociale media en het was uiteindelijk Kim die voor een heuse ‘wapenstilstand’ zorgde. In de podcast It’s Tricky van Raquel Harper laat Amber nu weten dat ze de scheiding van de twee eigenlijk al van mijlenver zag aankomen, maar dat ze had gehoopt op een beter einde.

"Ik heb mijn eigen gevoelens over hoe onze relatie destijds was"

Amber was bij Raquel te gast om te praten over haar bewogen leven, maar de host kon het niet laten om Amber ook nog even te vragen naar de breuk tussen haar ex-vriend Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian. "Ik heb er niet echt gevoelens over", zo laat Amber weten. "Maar zag je het dan niet aankomen?" zo vraagt Raquel, waarop Amber laat weten dat dit 'natuurlijk' wel het geval was.

Amber
Lees ook:
Amber Rose neemt afstand van oude Kardashian-tweet na ophef

"Ik heb mijn eigen gevoelens over hoe onze relatie destijds was, maar ik heb wel altijd gehoopt op het beste voor hun. Ik heb ze nooit een scheiding toegewenst of iets dergelijks." Als Raquel haar wijst op het feit dat zowel zij als Kim dezelfde geboortedag delen en dat ze dan ook als geen ander weet hoe een Weegschaal samengaat met iemand zoals Kanye, laat Amber weten dat ze daar toch wel anders over denkt.

Amber
Lees ook:
Amber Rose ondergaat liposuctie zes weken na bevalling

"Zij en ik zijn echt compleet anders opgegroeid. Ik ben arm opgegroeid in Philly en ik heb moeten husselen en worstelen. Haar leven was één en al privilege met geld en in LA- wat helemaal prima is overigens. Toen ik hoorde dat ze gingen scheiden dacht ik 'hmmm'. Maar ze ziet er nu wel gelukkig uit met Pete."

Amber
Lees ook:
Amber Rose: Kanye pestte me jarenlang