Ga naar de inhoud
Entertainment

Danny de Munk laat Jenny na turbulente periode niet los

Danny de Munk en Jenny de Munk Beeld © ANP

Danny de Munk (52) komt de laatste tijd bijzonder vervelend in het nieuws. Er ligt een aangifte van verkrachting tegen hem en onlangs onthulde hij in RTL Boulevard dat hij vreemd is gegaan. Hij zet alles op alles om Jenny dichtbij hem te houden, zo blijkt uit een cryptische post in zijn Instagram Stories.

"I hurt you so"

Hij deelt daarin een liedje met de songtekst van 'Never Gonna Let You Go' van Sergio Mendes. De tekst luidt als volgt: 'I'm never gonna let you go. I'm gonna hold you in my arms forever. Gonna try and make up for all the times. I hurt you so. Gonna hold your body close to mine.' 

De tekst gaat over dat je iemand niet laat gaan en alles goed wil maken wat je verkeerd hebt gedaan. Dat je weet dat je iemand hebt gekwetst, maar er samen uit wil komen. 

Danny
Lees ook:
Danny de Munk benadrukt: 'Neem volledige verantwoordelijkheid voor vreemdgaan'

Het moge duidelijk zijn dat Danny zijn Jenny niet zomaar laat gaan en dat zij maar moet slikken dat hij de huwelijkse trouw aan zijn laars heeft gelapt. Het stel geniet ondertussen van een zomerse vakantie in Spanje. Op dit moment zijn ze in de badplaats Sitges, vlakbij Barcelona. 

In RTL Boulevard deed Danny onlangs hevig geëmotioneerd zijn verhaal. Daarover zie je hieronder meer. 

Danny de Munk bekent affaire: 'Maar ik heb niemand verkracht'

09:20
Danny
Lees ook:
Danny en Jenny de Munk genieten van vakantie in Spanje