Ga naar de inhoud
Entertainment

Jacob bij eerste ontmoeting met B&B Vol Liefde-fan Carla: 'Zullen we even voelen?'

Jacob en Carla in De Ware Jacob Beeld © Videoland

In de nieuwe Videoland-serie 'De Ware Jacob' volgen we Jacob. Vorig jaar deed hij nog mee aan 'B&B Vol Liefde'. Hoewel geen van de gasten toen een match bleek, was er wel een fan van het programma die Jacob zag zitten: Carla.

"Op dit moment lijken we meer op friends with benefits"

Carla trok de stoute schoenen aan en stuurde een half jaar geleden een bericht naar Jacob. Even later reisde ze af naar Portugal en daar woont ze inmiddels ook al een tijdje bij Jacob in. De casanova wist Carla meteen te verleiden. Zo vertelt Carla in De Ware Jacob: "Hij kwam mij ophalen op het vliegveld. Ik zag hem en ik zag zijn baardje en dacht: oh, zou kunnen. Toen zijn we naar huis gereden en daar vroeg hij: 'Zullen we even voelen?' Hij legt zijn hand op mijn been. Toen dacht ik: dit irriteert me niet, laat maar eens gaan."

Jacob
Lees ook:
Jacob uit B&B Vol Liefde doet zijn kant van verhaal over breuk

De romantiek spatte er in de begindagen vanaf, maar inmiddels is de liefde een beetje bekoeld. "We waren vijf weken heel liefdevol, maar toen begon de fundering een beetje te rammelen", vertelt Jacob. "De problemen kwamen door Carla's onzekerheid en jaloezie." 

Ook Carla voelt minder voor Jacob. "Ik ben hier naar toegekomen met een bepaald beeld, maar ik ben erachter gekomen dat dat niet zo is. Jacob is best wel moeilijk." Jacob vertelt: "Toen besloten we elkaar de ruimte te geven." Maar daar haakt Carla op in: "Correctie. Wij besloten? Jij besloot." Jacob besluit: "Het is een relatie met ups en downs." 

De twee slapen niet meer samen. Carla heeft namelijk een zieke hond die ze dag en nacht moet verzorgen. "Op dit moment lijken we meer op friends with benefits", vertelt Jacob openhartig. Hij en Carla proberen hun relatie te redden met een romantische picknick, inclusief verfijnde versnaperingen. "Paprikachips en pinda's", zegt Jacob. 

"Vind je het nog leuk in Portugal en houd je het nog bij mij uit?", vraagt hij aan Carla. "Als ik het niet kon uithouden, dan zat ik er niet meer. Maar op de een of andere manier triggert me iets", zegt ze. Jacob vervolgt: "Het gevoel is niet meer zoals in de eerste weken en dat vind ik jammer." Waarop zij antwoordt: "Als dat altijd zo kon blijven dan waren heel veel mensen blij, denk ik."

Bom
Lees ook:
Bom barst tussen Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla: 'Hij zet me uit huis'

"Het moet groeien", meent ze. "Dan moet je wel je best doen", bijt Jacob haar toe, "ik ook toch? Dan moeten wij allebei ons best doen. Laten we deze week kijken of we meer vertrouwen in elkaar kunnen krijgen. (...) Dat we geen weerstand meer hebben." De date wordt afgesloten met een liefdevol kusje. 

Of de twee het vuurtje in de relatie weer kunnen aansteken, is maar de vraag. In de komende afleveringen van De Ware Jacob moeten we daar antwoord op gaan krijgen. Je ziet de realityshow elke week exclusief bij Videoland.

Naast romantiek ook struggles bij Jacob en Carla

03:07
Bron: RTL Boulevard