Ga naar de inhoud
Entertainment

Stranger Things-ster deelt update over TikTok-ruzie met Doja Cat

Noah Schnapp en Doja Cat Beeld © ANP & Getty Images

Noah Schnapp (17) lijkt het bijgelegd te hebben met Doja Cat (26), meldt 'Music News'. De zangeres was eerder boos op de 'Stranger Things'-acteur omdat hij privéberichten had gedeeld op TikTok.

"Als je zo jong bent, dan maak je fouten en doe je domme dingen"

'Jongens, alles is goed', schrijft Noah woensdag op TikTok. 'Ik heb mijn excuses aangeboden, ik volg haar nog steeds en hou van haar muziek.'

Doja
Lees ook:
Doja Cat stopt met muziek maken na ruzie op Twitter

Doja Cat, die eigenlijk Amala Dlamini heet, vroeg de 17-jarige Noah eerder in een privégesprek of hij zijn collega Joseph Quinn zover kon krijgen om haar te contacten. Daarop zei Noah dat ze Joseph een privébericht moest sturen. Later plaatste Noah een screenshot van dit gesprek tussen Doja Cat en hemzelf op TikTok.

Doja
Lees ook:
Doja Cat haalt uit naar Stranger Things-acteur Noah Schnapp

Daarop zei Doja Cat in een livestream dat het waarschijnlijk aan de leeftijd van de acteur te wijten is. "Als je zo jong bent, dan maak je fouten en doe je domme dingen." Maar toch zei ze dat ze het niet vindt kunnen dat hij een privégesprek deelt en noemde ze hem een 'slang'. Bekijk de video hieronder. 

De ruzie zou de 'Kiss Me More'-zangeres zo'n 200.000 volgers op Instagram hebben gekost. Ondertussen is het aantal volgers van Noah in dezelfde periode gestegen met zo'n miljoen volgers.