Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex-liefje Wesley Sneijder duikt op in Love Island-villa

Jotti Verbruggen en Wesley Sneijder Beeld © Tom Cornelissen/ANP

De villa van 'Love Island' wordt met de minuut drukker. Ook de 27-jarige wonderschone parel van Vlaamse bodem, Jotti Verbruggen, is richting Gran Canaria gevlogen om de liefde te vinden. Klinkt deze naam je bekend in de oren? Dat zou zomaar eens kunnen, want Jotti had het eerder gezellig met niemand minder dan Wesley Sneijder (38).

Jotti won in 2017 haar eerste kroontje als Miss Elegantie. Hierna ging het balletje rollen en in 2018 stond ze zelfs in de finale van Miss België. Op dit moment werkt de 27-jarige als model en mannequin en ook haar vrije tijd vult ze graag met fotoshoots voor social media.

Als ze niet voor de lens staat, doet ze zeer graag een drankje met vriendinnen en heeft ze haar bijnaam 'Shotti' hoog te houden!

Maagdelijke
Lees ook:
Maagdelijke Love Island-deelnemer krijgt steun van kijkers na kritiek

Het liefdesleven van de begeerlijke blondine houdt de gemoederen al een tijdje flink bezig, zo verscheen ze onlangs nog in de bladen vanwege een liefdestripje naar Ibiza met niemand minder dan Wesley Sneijder. Toch wist Cupido niet raak te schieten, en op Love Island hoopt ze een lange man met een bruine haardos te scoren die ook met haar ouders goed klikt.

Love Island is elke maandag tot en met zaterdag om 20.00 uur te zien bij Videoland.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood geven tour door vernieuwde Love Island-villa

02:42
Job
Lees ook:
Job van Love Island doet boekje open over relatie met Esmee