Ga naar de inhoud
Entertainment

Astrid geeft eerste man na amper twee dagen de bons in B&B Vol Liefde: 'Dit wordt niks'

Astrid stuurt Alex weg: 'Misschien heb ik geen goede auto'

05:07

Dat het op zijn zachtst gezegd niet botert tussen Astrid en Alex uit 'B&B Vol Liefde' zag heel Nederland al na het eerste 'gesprek' dat de twee voerden. Stiltes vierden hoogtij en vonken bleven uit. Ondanks alles zag Alex zichzelf al helemaal in Oostenrijk wonen met Astrid. Daar kreeg zij dan weer de spreekwoordelijke jeuk van en dus besloot ze het maar eens even goed duidelijk te maken aan Alex dat het helaas niets gaat worden.

"Ik heb er gewoon geen zin in, om hier te blijven dan"

Astrid heeft bij Alex al eens aangegeven dat hij te snel te veel wil en dat dat haar dan weer afschrikt. Want op die manier klopt het allemaal niet meer met het plaatje dat de B&B-houder in haar hoofd geprent heeft staan. Nu er een tweede man aanwezig is besluit Astrid dan ook om Alex, die dan nog geen twee dagen aanwezig is, even apart te nemen. "Kan ik jou heel even spreken, alsjeblieft?" vraagt ze hem.

"Uhm", begint Astrid twijfelachtig. "Ik heb je gisteren al aangegeven hoe ik mij voelde. Dat was heel lastig voor mij en dit is ook lastig voor mij. Maar ik denk niet dat er wat gaat veranderen voor mij, dat ik het ga voelen. Ik wil je daarmee helemaal niet kwetsen of pijn doen, maar ik wil je aan de andere kant ook niet meer hoop geven dan nodig. Ik wil eerlijk en open blijven, maar voor mij zit er niets meer in." Alex vraagt dan nog of hij iets misdaan heeft, maar dat is voor Astrid niet het geval. Dan gooit ze er een klassieker in: "Het ligt echt aan mij."

Astrid
lees ook:
Astrid uit B&B Vol Liefde krijgt de kriebels: 'Dat is gewoon echt te snel'

Alex vindt het vooral heel jammer. "Ik vond het heel leuk met jou. Heel gezellig", zegt hij, terwijl ze niet eens een kaasplankje met hem wilde eten na 21.00 uur in verband met haar bedtijd. "Je bent een leuke vrouw. En lief. Het gaat je goed in ieder geval." Het lijkt er dan op dat Alex toch nog een poging doet om de zojuist dicht gesmeten deur naar Astrids hart op een kier te zetten. Want ze moet hem nog een keer uitleggen dat het echt geen zin heeft om te blijven.

En dán is Alex er ineens helemaal klaar mee en besluit hij die avond nog zijn koffers te pakken. "Ik heb er gewoon geen zin in, om hier te blijven dan." Voor Alex valt in ieder geval een droom in duigen. "Ik had hier graag willen wonen. Ik had hier graag een toekomst op willen bouwen, dus daar ligt het allemaal niet aan." Alex ziet zelf in ieder geval niet in wat hij verkeerd heeft gedaan. "Misschien heb ik niet de goede auto bij me", zegt hij refererend aan de grotere auto van Harmjan, zijn concurrent. Vervolgens vertrekt hij met de staart tussen de benen weer terug naar Nederland.

Alex
lees ook:
Alex uit B&B Vol Liefde zat eerst in een ander datingprogramma

Alex gaat een grens over van Astrid: 'Voelde niet fijn'

03:09

Hoe het Astrid en de andere B&B-eigenaren vergaat zie je morgen in de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.