Ga naar de inhoud
Entertainment

Waterval van K3 dit jaar best verkochte album in Vlaanderen

K3 Beeld © ANP

Het album Waterval van K3 is tot nu toe het bestverkochte album in Vlaanderen van dit jaar. De plaat doet het in de eerste helft van 2022 beter dan de succesvolle albums van bijvoorbeeld Stromae (37), Adele (34) en Harry Styles (28).

"Meteen al meer dan twee miljoen mensen die deze clip intussen bekeken hebben, dat vind ik heel vet"

'Waterval' kwam op 17 december uit. Het is het eerste album van K3 in de huidige bezetting met leden Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. Het album staat al enkele weken bovenaan de hitlijsten. In Nederland was de hoogste positie de tweede plek.

'Als
Lees ook:
'Als de camera's uitgingen, kwamen bij K3 de pakjes Marlboro op tafel'

De dames van K3 hebben ook een nieuw nummer uitgebracht, 'Mango Mango'. De videoclip is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube. "Mango Mango was mijn eerste echt grote videoclip voor K3. En wat voor één zeg! Meteen al meer dan twee miljoen mensen die deze clip intussen bekeken hebben, dat vind ik heel vet", zegt de Nederlandse Julia.

K3-lid
Lees ook:
K3-lid Hanne Verbruggen wil blijven optreden tijdens zwangerschap

Julia kwam in november vorig jaar bij de meidengroep na het winnen van de talentenjacht K2 zoekt K3. Ze nam daarmee het stokje over van de Nederlandse Klaasje Meijer, die uit de groep stapte.

K2
Lees ook:
K2 Zoekt K3-bandje De Bende stopt er noodgedwongen alweer mee
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over