Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze emotioneel door vierde verjaardag dochtertje

Monica Geuze Beeld © ANP

Voor Monica Geuze (27) is het vandaag een bijzondere dag. Zara-Lizzy, het dochtertje van de vlogger, mag namelijk vier kaarsjes uitblazen. In haar Instagram Stories laat Monica weten dat ze het mentaal best zwaar heeft met deze mijlpaal.

"Voor de allerlaatste keer ooit mijn snoet als 3-jarige op bed leggen"

Monica plaatste een kiekje van zichzelf samen met Zara-Lizzy en laat weten daar toch wel een beetje emotioneel onder te zijn. 'Voor de allerlaatste keer ooit mijn snoet als 3-jarige op bed leggen. EMOOO', zo schrijft ze erbij. Op een volgende foto is te zien dat Zara-Lizzy flink verwend wordt. Het kleine meisje wordt omringd door cadeaus en ballonnen en lijkt het prima naar haar zin te hebben.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze betrapt fietsendief op heterdaad

Zara-Lizzy is het dochtertje van Monica en haar ex-vriend Lars Veldwijk. De twee vormen al een tijdje geen stelletje meer en Monica heeft de zorg voor het meisje op zich genomen. Lars voetbalt momenteel in Zuid-Korea en is daarom maar een paar keer per jaar in Nederland te vinden. Monica heeft eerder al weleens laten doorschemeren dat dit niet makkelijk is, zeker niet als Zara-Lizzy bijvoorbeeld ziek is. "Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze onthult wat ze aan haar gezicht heeft laten doen