Ga naar de inhoud
Entertainment

Met deze (reality)programma's kom jij de zomer door

Beeld © RTL/Videoland

Denk je aan de combinatie zomer en televisieprogramma's, dan denk je al snel aan komkommertijd. Maar maak je geen zorgen, je hoeft dit jaar niet te teren op herhalingen van 'Chateau Meiland'. Er is namelijk genoeg leuks en nieuws te zien tijdens deze 'summer of love'.

B&B Vol Liefde

Nederlandse B&B-eigenaren verspreid door heel Europa snakken naar de liefde. Via B&B Vol Liefde hopen zij de ware te vinden. De eerste afleveringen beloven al een spraakmakend seizoen. En wie niet kan wachten om erachter te komen hoe het de deelnemers vergaat, kan de afleveringen zeven dagen vooruitkijken bij Videoland.

B&B Vol Liefde is iedere maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en vooruit en terug te kijken bij Videoland. 

Martijn
Lees ook:
Martijn uit B&B Vol Liefde vond opnames 'intens en niet-natuurlijk'

De Ware Jacob

Na twee moeizame jaren in de toerismesector hoopt Jacob, de grote blikvanger van het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, zijn villa Casa do Monte nieuw leven in te blazen. Jacob laat de camera's opnieuw in zijn Portugese villa toe om het wel en wee rondom de B&B, met alle chaos van dien, vast te leggen. Ook geeft hij een inkijkje in zijn turbulente liefdesleven. De grote vraag is of het hem nu wel lukt om de ware te vinden.

Ware Jacob is wekelijks op vrijdag te zien bij Videoland.

Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen liefdesprogramma

01:50

Love Island

Berichtje voor liefhebbers van Love Island: er is inmiddels een gloednieuw seizoen van start gegaan. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan deelnemers onder de bezielende leiding van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst vijf weken lang op zoek naar een nieuwe liefde. Het goede nieuws voor fans is dat de avonturen van de kandidaten opnieuw van maandag tot en met zaterdag te volgen zijn bij Videoland.

Maagdelijke
Lees ook:
Maagdelijke Love Island-deelnemer krijgt steun van kijkers na kritiek

Married at First Sight: Match or Mistake 

De makers van Married at First Sight hebben afgekeken bij de Australische versie van het programma en zijn met een nieuwe editie op de proppen gekomen. In Married at First Sight: Match or Mistake wagen zeven stellen een sprong in het diepe. Opnieuw stappen koppels die elkaar niet kennen in het huwelijksbootje en gaan ze op huwelijksreis om vervolgens bij elkaar in te trekken. Tijdens het experiment hebben ze veel contact met de andere stellen. Dat deze zoektocht naar liefde niet zonder slag of stoot zal verlopen, staat vast.

Het programma is vanaf 22 augustus te zien bij Videoland.

Nederlandse
Lees ook:
Nederlandse versie MAFS-Australië eind augustus te zien

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

De Echte Gooische Moeders zijn terug. In de vakantiespecial gaan Bo, Florine, Leslie en Pauline op een girls trip door Italië. Los van hun gezin genieten de moeders van de rust en de aandacht voor elkaar. De dames beginnen in Milaan en rijden via Toscane en Rome naar de mooie Amalfikust.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is vanaf 24 juli wekelijks te zien bij Videoland. 

Ronnie: De Familie Flex

Ronnie Flex keert terug met een tweede seizoen van zijn realityserie. Veel is er nog niet bekend over de afleveringen die vanaf 17 augustus worden uitgezonden, behalve dat de rapper, zijn vriendin Demi en dochters Remi en Nori hun opwachting maken.

Ronnie: De Familie Flex is vanaf 17 augustus wekelijks te zien bij Videoland.

Ronald
Lees ook:
Ronald de Boer: 'Twijfelde even toen Demi met Ronnie Flex thuiskwam'

Ik Weet Er Alles Van!

Onder leiding van Ruben Nicolai proberen zes kandidaten met een eigen specialisme een groot geldbedrag te winnen. Een week lang gaan ze met elkaar de strijd aan, dagen kandidaten elkaar uit tot een duel en hopen ze er met elkaars geld vandoor te gaan. Dit seizoen bevat twee specials: een VIPS- en een Juniorweek.

Ik Weet Er Alles Van! gaat op 11 juli van start en is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit en terug te kijken bij Videoland. 

LEGO Masters

Aan het einde van de zomer gaan acht nieuwe teams uit Nederland en België een bijna onmogelijke uitdaging aan: het bouwen van nog mooiere, creatievere, grotere en indrukwekkendere bouwwerken dan de vorige seizoenen van LEGO Masters. Wie spectaculairder bouwt dan de rest, het beste technische inzicht heeft en over stalen zenuwen beschikt sleept de titel LEGO Master 2022 binnen.

Het seizoen start op 27 augustus om 20.00 uur op RTL 4.

Expeditie Robinson

Het programma dat maar door blijft gaan, keert wederom terug. Er is wel iets veranderd aan Expeditie Robinson: tegenwoordig presenteert Nicolette Kluijver het programma met Rick Brandsteder.

Expeditie Robinson is vanaf 28 augustus wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Rick
Lees ook:
Rick Brandsteder nieuwe presentator Expeditie: 'Droom die uitkomt'

De Moeite Waard

Fans van Kopen zonder Kijken opgelet, want je favoriete aannemer Bob Sikkes is te zien in een ander programma: De Moeite Waard. Samen met presentator Tijl Beckand volgt Bob koppels die huizen 'flippen' op de voet. De kandidaten hopen een huis aan te kopen, te verbouwen en vervolgens met winst te verkopen. Of het echt zo makkelijk is als ze van tevoren denken, moet nog blijken.

Het programma is vanaf 29 augustus wekelijks te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Bob vertelt meer over het programma in de RTL Boulevard Reality Podcast:

Aflevering 3 RTL Boulevard Reality Podcast: Kopen zonder Kijken

33:03