Ga naar de inhoud
Entertainment

'Johnny Depp tot schikking gekomen in mishandelingszaak uit 2018'

Johnny Depp Beeld © ANP

Johnny Depp (59) is tot een schikking gekomen in een mishandelingszaak met een medewerker van de set van 'City of Lies'. Dat schrijft 'The Hollywood Reporter'. Gregg Brooks beschuldigde de acteur in 2018 van misdragingen tijdens opnames van de film.

Gregg, die werkte als locatiemanager, klaagde Johnny in 2018 al aan. Volgens Gregg zou Johnny tegen hem hebben geschreeuwd, hem in zijn ribben hebben gestompt en hem 100.000 dollar hebben geboden om de acteur terug te slaan. Daarnaast beschuldigde Gregg de acteur ook nog eens van het gebruik van drank en drugs op de filmset.

'Johnny
Lees ook:
'Johnny Depp keert niet terug in Pirates of the Caribbean'

Wat de voorwaarden van de schikking zijn, is niet bekendgemaakt. Wat wel bekend is geworden, is dat Johnny zich gedurende 45 dagen aan de voorwaarden moet houden om de overeenkomst te laten doorgaan. Als de acteur dat niet doet, zal de zaak worden heropend. De advocaten van zowel Johnny als Gregg hebben nog niet gereageerd op het besluit.

Amber
Lees ook:
Amber Heard in hoger beroep in zaak Johnny Depp

Johnny was onlangs verwikkeld in een slepende rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. De zaak trok wereldwijd veel media-aandacht en werd op bijna alle punten gewonnen door de acteur. Amber is inmiddels in hoger beroep gegaan.

'Johnny Depp gaat schikken om hoger beroep te voorkomen'

03:29