Ga naar de inhoud
Entertainment

Alex uit B&B Vol Liefde zat eerst in een ander datingprogramma

Alex uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Is Alex uit 'B&B Vol Liefde', die het hart van Astrid wil veroveren, een bekend gezicht voor je? Dat zou zomaar kunnen. Hij probeerde eerder in een ander datingprogramma de liefde te vinden. Maar dat ging niet echt lekker.

"Ik wil gewoon jouw mannetje zijn"

Bed & breakfast-eigenaar Astrid heeft Alex over de vloer in haar B&B in Oostenrijk. Hij is onder de indruk van Astrid, maar het blijft nog wel ongemakkelijk tussen de twee.

Dat Alex op zoek is naar een blijvende romance blijkt wel. Hij deed namelijk eind vorig jaar ook al mee aan het SBS-programma Lang Leve de Liefde.

Dat
Lees ook:
Dat belooft wat: er wordt nu al volop gezoend in B&B Vol Liefde

Hij zat toen 24 uur lang met Caroline in een huis. Alex werd foxwild van de blondine. "Ik wil dolgraag samenwonen", zei hij tegen haar. De casanova liep erg hard van stapel. "Ik wil gewoon jouw mannetje zijn." Dat schrok Caroline af en ze verlengde de date niet. "Ik vind het heel vervelend om te zeggen." En zo bleef Alex vrijgezel en zit hij nu in de Oostenrijkse B&B van Astrid.

Of Astrid wel voor Alex valt? Dat zie je in B&B Vol Liefde op RTL 4, waar het programma elke werkdag om 20.30 uur te zien is. Bij Videoland kun je zelfs een week vooruitkijken. 

Veel ongemak tussen Astrid en Alex: 'Even wennen'

02:44
Dít
Lees ook:
Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde