Entertainment

Cameron Diaz werd ooit gebruikt als drugssmokkelaar

11 juli 2022 15:32
Cameron Diaz Beeld © Getty Images

Voordat Cameron Diaz (49) in talloze films schitterde, heeft ze ook nog een tijdje aan de weg getimmerd als model. In de podcast 'Second Life' van Hillary Kerr (41) vertelt ze over een dubieuze opdracht die ze in die tijd een keer kreeg.

"Ik wist dat het onveilig was"

De actrice zou zich namelijk weleens schuldig hebben gemaakt aan het smokkelen van drugs. "Het was de enige job die ik ooit kreeg in Parijs", zo legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gepensioneerde Cameron Diaz gaat toch acteren in nieuwe Netflixfilm

De modellencarrière van Cameron was niet zo succesvol als ze had gehoopt. "Ik was daar een jaar lang en ik werkte geen dag." Toen ze eindelijk een opdracht kreeg, was ze dan ook door het dolle heen. "Ik kreeg uiteindelijk één klus, maar ik denk dat ik gebruikt werd als drugssmokkelaar naar Marokko."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cameron Diaz wast gezicht nooit meer: 'Ik ben een beest'

Cameron zou een koffer hebben gekregen, die ze mee moest nemen naar Marokko. Eenmaal op de luchthaven moest ze de koffer van de douane openen. "Ik was een jong blond meisje met blauwe ogen in Marokko. Het waren de nineties, ik droeg een gescheurde jeans, platform laarzen en los haar. Ik wist dat het onveilig was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cameron Diaz verkiest haar dochter boven carrière als actrice

De actrice vertelt verder dat ze zich op de luchthaven verdedigde door te zeggen dat het niet haar bagage was, en dat ze ook geen idee had van wie die wel was. Gelukkig kwam ze er op deze manier mee weg, iets wat anno 2022 ondenkbaar zou zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore