Ga naar de inhoud
Entertainment

Waarom Kopen zonder Kijken vanavond niet op televisie is

Kopen zonder Kijken Beeld © Tom Cornelissen

Fans van 'Kopen zonder Kijken' zullen even flink moeten afkicken. Vanavond is er namelijk geen nieuwe aflevering van de populaire serie te zien, aangezien het seizoen er alweer opzit. Maar wat komt er dan vanavond op dat tijdstip?

Kijkers van het programma hoeven niet heel teleurgesteld te zijn, want er komt iets heel leuks voor in de plaats terug. Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde gaat namelijk van start en is vanaf deze week elke avond om 20.30 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Belgische
Lees ook:
Belgische Kopen Zonder Kijken veel spannender dan de Nederlandse versie

In B&B Vol Liefde worden alleenstaande eigenaren van een Bed & Breakfast in het buitenland gevolgd die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

RTL Boulevard-verslaggever Romilde van Dongen blikte onlangs terug met de kandidaten van het vorige seizoen. Bekijk de video met Caroline hieronder:

Je kan binnenkort weer slapen in de B&B van Caroline uit B&B Vol Liefde

04:16
Team
Lees ook:
Team Kopen Zonder Kijken wil in volgend seizoen ook singles helpen

Fans van Kopen zonder Kijken hebben overigens nog twee seizoenen tegoed. Bob Sikkes onthulde namelijk onlangs nog in de RTL Boulevard Reality Podcast dat er een zesde en zevende seizoen in de maak zijn. De oproepen hiervoor staan al een tijdje uit. Luister hieronder naar de podcast.

Bizarre
Lees ook:
Bizarre wending tijdens concessiegesprek in Kopen zonder Kijken