Ga naar de inhoud
Entertainment

Leugens zorgen voor pittige confrontatie en catfight in Ex on the Beach

Beeld © MTV

Voor Nick begon zijn ochtend in de villa van 'Ex on the Beach: Double Dutch' allesbehalve fijn. Na een losbandige avond ligt hij met twee dames in bed, als er plotseling roomservice in zijn kamer staat. Niemand minder dan zijn ex-vriendin Anne blijkt hem een ontbijtje te komen brengen en dat betekent natuurlijk dat Nick het één en ander heeft uit te leggen.

"Ga jij praten of niet? Want de beelden komen sowieso wel"

Anne en Nick blijken tot één dag voor het programma nog met elkaar te hebben gedatet, waarna Nick plotseling van de aardbodem verdween. Anne is dan ook absoluut niet blij als ze ziet dat hij de nacht heeft doorgebracht met Taier en Joyce. "Hé fuckboy, met wie lig jij hier?" Nick weet echter niet hoe snel hij zichzelf moet verdedigen: "Ik heb geen seks gehad met iemand, maar wel gezoend."

Daar
Lees ook:
Daar is 'ie dan: 'Dekhengst' Harrie keert terug in Ex on The Beach

Dit nieuws lijkt Anne enigszins gerust te stellen, maar als ze later een tour door het huis krijgt, staat haar een nare verrassing te wachten. Lynn onthult namelijk dat er wel degelijk dingen tussen haar en Nick zijn gebeurd, waarop Nick probeert de boel enigszins te sussen. "Ja, er zijn wel andere dingen gebeurd dan zoenen, maar echt geen seks." Lynn blijkt echter andere herinneringen te hebben aan hun avontuurtje samen en is van plan hem flink te gaan exposen.

Ze blijkt geluk te hebben, want Anne krijgt een zogeheten 'superpower', wat inhoudt dat ze antwoord kan krijgen op bepaalde vragen die ze heeft. En zij wil natuurlijk weten wat Nick allemaal heeft uitgespookt voor haar komst. Lynn heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de leugens van Nick naar buiten gaan komen. Al voordat er überhaupt beelden naar buiten komen, besluit ze Nick nog eens in de douche te confronteren, waarna het de boel flink uit de hand loopt.

Dochtertje
Lees ook:
Dochtertje Jørney uit Ex On The Beach opgenomen in ziekenhuis

Er worden slippers en handdoeken heen en weer gegooid en als ze Nick dan ook nog eens slaat, kan hij zich niet meer inhouden. "Waar bemoei jij je mee?", zo schreeuwt hij haar toe. "Jij liegt toch! Ga jij praten of niet? Want de beelden komen sowieso wel", zo reageert ze boos. In dit laatste blijkt ze gelijk te hebben, want als Anne kort daarna de beelden krijgt te zien, blijkt dat de twee daadwerkelijk seks met elkaar hebben gehad. Voor Anne is dan ook de maat vol. "Als ik die beelden zie denk ik, gadver, wat ranzig, mijn gevoelens zijn wel anders nu."

Nick blijft volhouden dat ze geen seks hebben gehad en hij lijkt in Romee een medestander te hebben gevonden, want ook zij is naar eigen zeggen klaar met de leugens van Lynn. Zodra Nick wegloopt vliegt ze Lynn in de haren en ontstaat er heus gevecht tussen de twee. "Ja dat was even een uitbarsting", zo geeft Romee toe. Harrie 'de dekhengst' ziet kansen in Anne, nu ze heeft aangegeven klaar te zijn met Nick en slaat direct toe.

En alsof er nog niet genoeg drama heeft plaatsgevonden, krijgt Taier deze aflevering óók nog de lastige taak om twee mensen naar huis te sturen. Ze besluit om voor Joajo en Ayleen te kiezen. 

Dit
Lees ook:
Dit is waar je Ayleen uit Ex on the Beach van kunt kennen

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondagavond om 22.00 te zien op MTV. 

Zo reageerden ouders cast EOTB op hun deelname

02:32