Ga naar de inhoud
Entertainment

Popidool Harry Styles eindelijk in uitverkochte Ziggo Dome

Beeld © ANP

Fans hebben even geduld moeten hebben, maar popidool Harry Styles (28) staat zaterdagavond dan eindelijk in een uitverkochte Ziggo Dome. Eigenlijk zou zijn Nederlandse concert al op 27 maart vorig jaar zijn, maar vanwege de coronacrisis werd die show uitgesteld. De Britse zanger is voor het eerst sinds vier jaar weer in Nederland.

Twee keer eerder stond de voormalig One Direction-zanger solo op een Nederlands podium: in de AFAS Live in 2017 en in de Ziggo Dome in 2018. Het concert van zaterdagavond is onderdeel van zijn 'Love On Tour'-tournee.

Harry
lees ook:
Harry Styles: 'Mijn hart is gebroken door aanslag in Kopenhagen'

Het succesvolle album 'Fine Line' (2019) staat centraal tijdens de concerten. Op de plaat staan hits als Watermelon Sugar, Adore You en Golden. Ook komen er nummers van zijn nieuwste plaat 'Harry's House' (2022) en zijn debuutalbum 'Harry Styles' (2017) voorbij. Daar brak hij mede dankzij de grote hit 'Sign of the Times' mee door.

Harry Styles was jarenlang lid van de Britse boyband One Direction. Die vormde hij samen met Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan en Liam Payne. Toen Malik in 2015 uit de band stapte, namen de mannen voor onbepaalde tijd een pauze. In 2016 tekende Styles een solocontract.

Kamperende
lees ook:
Kamperende fans Harry Styles weggestuurd bij Ziggo Dome