Ga naar de inhoud
Entertainment

Mart Hoogkamer bijt van zich af: 'Kan niet optreden'

Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Mart Hoogkamer (24) bijt op Instagram flink van zich af. De zanger is namelijk nog niet beter van zijn verkoudheid en kan daardoor nog niet optreden. "Mijn keel doet nog steeds pijn", verklaart hij.

"Ik vind het zelf ook heel erg kut"

Afgelopen weekend ontstond er ophef toen Mart Hoogkamer niet kwam opdagen bij een optreden. Zijn platenmaatschappij was vergeten door te geven dat Mart ziek was. De bezoekers van de RadioNL Zomertoer waren not amused en staken massaal hun middelvinger op.

Mart
Lees ook:
Mart Hoogkamer staakt optreden na 'bierdouche' van publiek

Ondanks dat Mart eerder deze week al een verklaring gaf over zijn gezondheid, vult hij deze nu aan op Instagram. "Ik kan gewoon niet optreden en ik sta achter mijn kwaliteit. (...) Of ze nou 1.000 euro of 100.000 euro betalen, dat interesseert me geen bal. Als ik niet achter mijn kwaliteit sta, zing ik niet. Ik hoop dat iedereen dat respecteert", zegt de 'Ik Ga Zwemmen'-zanger.

Mart
Lees ook:
Mart Hoogkamer en Donnie keuren gedrag Lil Kleine af: 'Je komt niet aan vrouwen'

"Ik vind het sneu voor alle mensen die kaartjes gekocht hebben of me geboekt hebben, maar ook daar is een oplossing voor. Ik kom zeker weer terug. Ik ben geen jongen die zijn zakken probeert te vullen en dan niet komt. Ik ben een rasechte artiest die heel erg van muziek houdt." Mart moet nog even rust houden in verband met zijn stem. "Ik vind het zelf ook heel erg kut."

Eerder kwam de zanger ook al in opspraak nadat hij een optreden in recordtijd verliet door een bierdouche die hij over zich heen kreeg. In de video hieronder zie je daar meer over.

Mart Hoogkamer heeft bierclausule: 'Organisatie krijgt geld niet terug'

05:23