Ga naar de inhoud
Entertainment

'Er speelden al dingen tussen Jan Sietse en Linde voor breuk'

Linde en Jan Sietse Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

De 25-jarige Annebel wilde de eerste dagen van de ultieme relatietest het liefst naar huis. Ze was dan ook maar wat blij toen 'Temtpation Island' haar die optie gaf. Toch was het niet zij maar Linde (24) die besloot het avontuur vroegtijdig af te kappen. En daar is Annebel achteraf blij mee.

"Ik ben heel blij dat zij niet gegaan is en we het gewoon af hebben kunnen maken"

In de RTL Boulevard Reality Podcast vertelt Annebel dat ze best verbaasd was toen Linde vertelde naar huis te willen. "Het gebeurde allemaal supersnel", weet de realityster nog. "We moesten ook direct een keuze maken, plus we wisten niet van onze partner of die daar zou zitten."

Tranen
Lees ook:
Tranen na misstap in Temptation Island: 'Komt niet meer goed'

Annebel en René hadden met elkaar afgesproken de test af te maken, en daarom besloot ze Linde te laten gaan. Ook René is blij met de keuze van zijn toenmalige vriendin, inmiddels verloofde. "Ik denk dat ik wel mee was gegaan, je laat je vriendin natuurlijk niet alleen achter. Maar ik denk wel dat ik dan zou zeggen: waarom heb je dat gedaan? Want je bent hier en hebt bepaalde vragen, en dan geef je me maar drie dagen om dat te laten zien. Dan is het niet afgerond voor mij en had ik me gewoon opgegeven voor het nieuwe seizoen", vertelt hij. "Ik ben heel blij dat zij niet gegaan is en we het gewoon af hebben kunnen maken."

Huis
Lees ook:
Huis van Temptation Island-ster Rodanya volledig afgebrand

Helemaal aangezien Jan Sietse en Linde de 'swing of love' niet overleefd hebben. Iets wat zowel René als Annebel niet aan had zien komen. Ze wisten van niks, totdat Jan Sietse opeens alleen kwam opdagen voor een etentje. "Waarschijnlijk hebben er dingen gespeeld die wij niet weten, dat hoeven we ook niet te weten", aldus René.

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06