Ga naar de inhoud
Entertainment

Leco deelt foute foto uit de oude doos met Natasja Froger

Leco van Zadelhoff Beeld © ANP

Inmiddels is Leco van Zadelhoff (54) een waar beauty-expert, maar met een foto uit de oude doos laat hij zien dat dit niet altijd het geval was. Ook de schoonheidsgoeroe zelf is geen fan van zijn looks op jongere leeftijd. 'Waarom die sjaals?' vraagt hij zich hardop af onder zijn foto op Instagram.

"Ik dacht toch echt hip te zijn"

Leco staat niet alleen op deze foto, zijn vriendin Natasja Froger schittert ook op dit stukje geschiedenis. De twee waren destijds op wintersport, legt hij uit. Leco zit er bijzonder 'gekleurd' uit voor zijn doen: 'Bruin was nog niet bruin genoeg.' Om die reden ging hij dus - tegen zijn eigen regels in - zonder zonnebescherming in de zon zitten. Als resultaat kreeg hij 'dezelfde kleur van het houtwerk' achter hem op de foto.

Niet alleen het kleurtje staat hem niet aan, ook op zijn eigen styling heeft hij kritiek. 'Waarom die sjaals?' roept hij uit. Toch schuift hij de schuld ook in de schoenen van een ander: 'De opticien die mij deze bril heeft verkocht moet worden ontslagen met terugwerkende kracht.' Hij bedankt Natasja, die dit kiekje met hem deelde, omdat ze hem weer heeft herinnerd aan waarom hij nu wél 'religieus smeert met een beschermingsfactor'. 

Last
Kijk ook:
Last van kaalheid? Leco duikt in de wereld van de kalende man en deelt de beste tips

Nu Leco zweert bij het dagelijks aanbrengen van een zonnefactor, attendeert hij ook de kijkers op het belang van huidverzorging:

Leco
Kijk ook:
Leco van Zadelhoff groot fan van dé trend van 2022: haaraccessoires

Leco van Zadelhoff over huidverzorging voor mannen

06:45