Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje Beeld © William Rutten

'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' is dan misschien pas net afgelopen, de opnames voor het nieuwe reguliere seizoen zijn alweer een tijdje in volle gang. Wederom gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om te leren fotograferen en daarmee de kijker te verrassen met hét perfecte plaatje.

De hobby-fotografen die zich volgend seizoen op hun camera storten zijn comedian Najib Amhali, stylist Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres en actrice Bente Fokkens, documentairemaakster Linda Hakeboom, actrice en auteur Inge Ipenburg, acteur en zanger Edwin Jonker, presentatrice Geraldine Kemper, zangeres Trijntje Oosterhuis en programmamaker Filemon Wesselink.

Het
Lees ook:
Het Perfecte Plaatje dit najaar terug met 'extra lang' seizoen

Ook dit seizoen worden de foto’s beoordeeld door vaste juryleden celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll.

In Het Perfecte Plaatje voeren de aspirantfotografen onder leiding van het vertrouwde gezicht Tijl Beckand de meest uiteenlopende opdrachten uit, waarbij zij de gelegenheid krijgen om zichzelf en elkaar te overtreffen met de meest prachtige foto’s.

Deelnemers
Lees ook:
Deelnemers Het Perfecte Plaatje kijken samen finale: 'Zo'n leuke groep'

Het Perfecte Plaatje is vanaf het najaar te zien bij RTL 4. Benieuwd hoe winnaar Maurice Lede zich nu voelt na de winst? Bekijk dan de nieuwste aflevering van Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis, waarin hij terugblikt op zijn Argentijnse avontuur.

Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Maurice legt camera nog niet neer: 'Gegrepen door fotografie'

08:58