Ga naar de inhoud
Entertainment

Dries Roelvink: 'Video ongeluk Donny krijgt nooit iemand onder ogen'

Donny en Dries Roelvink Beeld © ANP

Donny Roelvink (24) raakte vorige maand gewond bij het opnemen van een fitnessfilmpje voor zijn Instagram-account. De realityster werd tijdens de opnames overreden door een Hummer en liep daarbij een klaplong en vijf gebroken ribben op. Volgens vader Dries (63) zal het filmpje van het ongeluk 'nooit iemand onder ogen' krijgen. Dat vertelt hij aan 'De Telegraaf'.

"Ook de man achter het stuur, een van Donny’s beste vrienden, heeft natuurlijk liever niet dat het naar buiten komt"

De Roelvink-telg kwam onder een Hummer terecht omdat zijn beste vriend per ongeluk op het gaspedaal drukte tijdens het opnemen van de video. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, weet ook Dries niet. "Dat filmpje krijgt nooit iemand onder ogen", vertelt de zanger.

"Donny en ik hebben afgesproken dat wij het niet hoeven te zien. Ik heb ook geen idee wat er precies van het ongeluk op staat. Ook de man achter het stuur, een van Donny’s beste vrienden, heeft natuurlijk liever niet dat het naar buiten komt. Voor die jongen was het ook een trauma om Don onder die auto te zien verdwijnen. Daarom blijft het in de kluis. Ik hoef het echt niet te zien. Nooit!"

Donny
Lees ook:
Donny Roelvink begint met revalidatie na heftig ongeluk

Gelukkig is het allemaal 'goed' afgelopen, maar volgens de zanger had het veel erger kunnen uitpakken. Hij vertelt: "Hij herstelt wonderbaarlijk snel. Vijf gebroken ribben. Eén daarvan veroorzaakte een klaplong, terwijl een andere zijn lever raakte. Ja, het is echt allemaal goed afgelopen, de ellende had veel groter kunnen zijn."

Dries Roelvink deelt gruwelijke details van ongeluk Donny

03:41
Donny
Lees ook:
Donny Roelvink ontslagen uit ziekenhuis: 'Herstel loopt onwijs goed'

Donny is inmiddels ook weer voorzichtig aan het trainen. "Zijn weg naar herstel en zijn comeback is ingezet, maar er is nog wel even te gaan. Daar staat gewoon ontzettend veel tijd voor", aldus Dries.