Entertainment

Stranger Things-ster viel ruim 36 kilo af voor vierde seizoen

06 juli 2022 17:38
'Stranger Things' Beeld © Netflix

Acteren is meer dan alleen een rol uitoefenen, want voor menig acteur betekent het soms ook een verandering in leefstijl. Zo ook voor 'Stranger Things'-ster David Harbor (47). In een interview met de ochtendshow van BBC onthult hij dat hij heel wat kilo's is afgevallen voor de succesvolle Netflix-serie.

"Het is vooral niet eten, om zoveel gewicht te kunnen verliezen"

Als je het vierde seizoen al gekeken hebt, kon je er niet omheen. Aan het einde van seizoen drie woog 'Hop' - oftewel sheriff Hopper - 270 pond, omgerekend zo'n 122 kilo. Voor seizoen vier is hij ruim 36 kilo afgevallen en woog de acteur nog maar 86 kilo. Zijn gevangenschap op een Russisch strafkamp in de reeks was de reden achter zijn transformatie.

Zijn afvalgeheim? 'Niet eten', grapt hij. De kilo's vlogen er niet makkelijk van af, want de acteur vond het lastig om om op zijn voeding te letten; hij vertelt in het interview dat hij regelmatig honger heeft geleden. Hieronder zie je een foto van de toen nog 122 kilo zware David en daaronder eentje van 36 kilo lichter. 

 

David Harbour als Jim Hobber in seizoen 3 David Harbour als Jim Hobber in seizoen 3
David Harbour als Jim Hobber in seizoen 4 David Harbour als Jim Hobber in seizoen 4
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix gecrasht door tweede deel seizoen 4 van Stranger Things

De acteur speelt Jim Hopper in de serie en is daarmee het hoofd van de politie in Hawkins. Zijn personage onderzoekt de vreemde gebeurtenissen in de stad. Het gloednieuwe seizoen van Stranger Things is nu in zijn geheel te zien op Netflix; de laatste twee delen kwamen vorige week uit. De negen afleveringen duren gemiddeld 80 minuten per stuk en de makers trakteren de kijkers tijdens de slotaflevering op maar liefst 150 minuten aan kijkplezier. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Metallica-klassieker populair na finale Stranger Things

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore