Entertainment

Herman van der Zandt verlaat Tour voor groep 8-musical zoontje

06 juli 2022 11:31 Aangepast: 06 juli 2022 11:34
Beeld © ANP

Het was even wennen voor de kijkers van 'De Avondetappe' toen verslaggever Herman van der Zandt (47) zijn praatje niet deed op een locatie ergens in de buurt van de Tour de France, maar vanuit een gymzaal in Utrecht. Herman stond namelijk bij de schoolmusical van zijn zoon Kees, die in groep 8 zit.

"En morgen ben ik weer terug bij de kasseienrit"

De groep 8-musical van Hermans zoon ging opmerkelijk genoeg dan wel weer over wielrennen. Voor allerlei spandoeken stond Herman, toen hij het kijkend publiek op de bank toesprak. "Als je achter mij kijkt, zou je zeggen: ik zit al in Parijs. Maar zoals we allemaal weten, Parijs is nog ver. Nee, ik zit in Utrecht. Waar ik woon en waar mijn zoon zijn afscheidsmusical van groep 8 heeft."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Herman van der Zandt slachtoffer van opmerkelijke diefstal: alleen kleren weg

Herman doet normaal gesproken verslag van de Tour de France op bijpassende locaties, maar de musical van zijn zoon Kees nam hem alsnog mee in het wieleravontuur. "Het ging ook over de Tour de France, die kwam hier ook aan. En die werd gewonnen door Mathieu van der Modderpoel. Er was ook een verslaggever die de renners gingen interviewen, dus volgens mij was ik helemaal niet uit de Tour."

Als we Herman moeten geloven was de musical een groot succes. Hij bedankte zijn baas nog, van wie hij 'eventjes weg mocht van werk'. "En morgen ben ik weer terug bij de kasseienrit."

Veel kijkers waren erg over Hermans 'verlofdag' te spreken:

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Herman van der Zandt heeft het leuk met nieuwe vrouw

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore