Ga naar de inhoud
Entertainment

Bekende collega's Peter R. denken terug aan noodlottige dag

Bridget Maasland, Luuk Ikink en Marieke Elsinga Beeld © ANP

Een jaar na de aanslag op het leven van Peter R. de Vries blikken bekende collega's terug op deze dag. Onder anderen Luuk Ikink (39), Bridget Maasland (47) en Marieke Elsinga (35) staan stil bij de moordaanslag op hun collega Peter.

"Zo ontzettend veel mensen missen Peter"

Luuk deelt op Instagram een foto van Peter R. in de studio van RTL Boulevard. '6 juli, vandaag precies een jaar geleden. Een vreselijke dag. Zo ontzettend veel mensen missen Peter. Ik ook. Veel sterkte aan iedereen die hem lief heeft', schrijft hij.

RTL
lees ook:
RTL Boulevard vanavond in het teken van Peter R. de Vries

Marieke en Bridget denken beiden op nog subtielere wijze terug aan de dag waarop Peter R. werd neergeschoten in Amsterdam, vlak nadat hij de studio van RTL Boulevard had verlaten. 

Bridget plaatst enkel een hartje in haar Instagram Stories. Marieke doet wat vergelijkbaars en deelt '6 juli' in haar Stories. Nikkie Plessen, die eveneens vaak in de studio van RTL Boulevard stond met Peter, plaatst een foto van hem op haar Instagram-profiel, waar ze een hartje bij deelt.

Royce
lees ook:
Royce de Vries een jaar na aanslag: 'We missen je, pap'

Het is woensdag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Anderhalve week later overleed Peter. De uitzending van RTL Boulevard staat daarom vanavond geheel in het teken van Peter R. de Vries en is te zien vanaf 18.35 uur bij RTL 4.

In die uitzending zullen Peters kinderen, Royce en Kelly, vertellen over hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd. Een deel van het interview zie je hieronder al.

Royce en Kelly de Vries blikken terug op 'meest verschrikkelijke jaar'

01:12