Entertainment

Woody Allen start in september met opnames nieuwe film

05 juli 2022 16:07 Aangepast: 05 juli 2022 17:14
Beeld © ANP

Woody Allen (86) begint in september met de opnames van zijn nieuwste film. De Amerikaanse regisseur vertelt aan de Franse krant 'Le Journal du Dimanche' dat hij dan in Parijs zal zijn voor zijn Franse thriller. Woody geeft verder geen details over zijn nieuwste werk. Wel laat hij weten dat het 'een soort giftige romantische thriller' wordt.

"Ik vind het veel minder leuk"

De kans is aanwezig dat het ook de laatste film van de regisseur is. Woody zei onlangs in een interview met acteur Alec Baldwin dat 'de lol' er voor hem een beetje af is. "Toen ik vroeger films maakte, gingen die naar filmhuizen door het hele land. Nu maak je een film die een paar weken te zien is in een filmhuis, misschien zes of vier, voordat die naar een streamingdienst of betaalkanaal gaat. Het is niet hetzelfde. Ik vind het veel minder leuk", legde hij toen uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alec Baldwin ontvangt bakken kritiek na interview Woody Allen

Hoewel Woody het niet als reden gaf, heeft het verminderde plezier voor zijn vak mogelijk te maken met het feit dat hij sinds aantijgingen van seksueel misbruik minder steun krijgt in Hollywood. Zijn dochter Dylan zegt door hem te zijn misbruikt toen ze nog een kind was. De regisseur ontkent dat in alle toonaarden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drew Barrymore kijkt met spijt terug op samenwerking Woody Allen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore