Ga naar de inhoud
Entertainment

Feestbeest John de Bever zet Benidorm op z'n kop in glitterpak

Beeld © RTL

De laatste aflevering van 'De Bevers' wordt feestelijk afgesloten. Samen met 120 fans reist John de Bever (57) af naar pensionado-paradijs Benidorm voor de jaarlijkse fanreis. In het Monaco van de scootmobiel zet hij eigenhandig de boel op stelten.

Onder de bezielende (reis)leiding van John - wat kan deze getalenteerde man niet? - en zijn man(ager) Kees hebben de fans de tijd van hun leven. Niet alleen worden ze onthaald met blokjes kaas, plakjes worst en broodjes kroket, ook aan entertainment is gedacht. Tussen het aquajoggen en midgetgolfen door wordt het seniorenpubliek getrakteerd op muzikale hoogstandjes van onder andere Sieneke en natuurlijk John zelf. Zijn enige hit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' is in één aflevering niet eerder zo vaak ten gehore gebracht. 

7x
Lees ook:
7x waarom De Bevers de beste realityserie op de Nederlandse televisie is

Een aflevering van De Bevers is niet compleet zonder dat er iets in het water loopt. Bij zo'n grootschalige reis moeten er wel dingen fout gaan. Zo komt de koffer van Sieneke niet aan op bestemming, waardoor ze bijna genoodzaakt is om zonder make-up en zonder schone onderbroek het podium te betreden. Je begrijpt: het huilen staat haar nader dan het lachen. Om de 'openbare feestavond' vervolgens niet te vergeten: zodra de 'geluidpolitie' ingrijpt, valt het zwembadfeest al vroegtijdig in het water. 

Maar het mag de pret allemaal niet drukken. De volgende avond doen de mannen het dunnetjes over tijdens hun glitter en glamour-themafeest. In vol ornaat flaneren John en Kees over de Benidormse boulevard alwaar John zich van zijn ongepaste kant laat zien en een opmerking maakt over de grote boezem van een Engelse toerist. Maar hé, ook dat is Benidorm en zo wordt het eerste seizoen in Bever-stijl afgesloten.

Deze
Lees ook:
Deze acteur is de geniale voice-over van De Bevers

Niet getreurd om het einde van dit seizoen. Er is namelijk een tweede seizoen van De Bevers aangekondigd. De heren keren in september terug met hun nieuwe reeks en daar is vooral John erg blij mee.

John de Bever misschien wel grootste fan van eigen realityserie: 'Vind zelf leuk om te zien'

00:51