Entertainment

Mis je De Verhulstjes al? Ze zijn terug met een special op Videoland

05 juli 2022 14:15
De Verhulstjes Beeld © Instagram @deverhulstjes

Natuurlijk, de Bevertjes zijn een waardige vervanger nu het derde seizoen van 'De Verhulstjes' erop zit. Maar heb je toch moeite met het zwarte gat dat is achtergelaten nu je even niet kunt genieten van nieuwe afleveringen met de gortdroge Gert (54) en Viktor (27) en de lieve Marie (26)? Dan is er goed nieuws.

"We zien wel wat de toekomst brengt"

Wie even niks te kijken heeft, kan op Videoland terecht voor De Verhulstjes Special. De camera's hebben je favoriete familie uit België gevolgd bij het afscheid van Gert bij Samson en Gert. Hij geeft het stokje namelijk over aan zijn dochter Marie. Hoewel Samson en Gert misschien niet het onderwerp is waar je direct warm van wordt, is de combinatie van Gert, zijn vrouw Ellen en kinderen Viktor en Marie reden genoeg om de special, die 39 minuten telt, aan te zetten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gert Verhulst neemt definitief afscheid van Samson: 'Erg vreemd'

Wie voorlopig niet haar opwachting maakt in De Verhulstjes is Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor. Het koppel denkt dat het 'gezonder voor hun relatie' is als ze zo min mogelijk van hun liefdesleven tonen in de media, hoewel Sarah wel een kijkje in haar leven geeft middels haar vlogs op YouTube. "Wie weet denk ik er over drie jaar anders over. We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Sarah in het Vlaamse blad Dag Allemaal.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendin Viktor Verhulst voorlopig niet te zien in De Verhulstjes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore