Ga naar de inhoud
Entertainment

Dinand en Lucy Woesthoff 14 jaar geleden verloofd: 'Beste beslissing ooit'

Beeld © ANP

Voor Dinand (49) en Lucy Woesthoff (43) is het vandaag een bijzondere dag. Het is namelijk precies veertien jaar geleden dat de zanger zijn grote liefde om haar hand vroeg. Op Instagram staat Dinand bij deze mooie mijlpaal.

"Thank you for sticking around"

Dinand plaatst op zijn Instagram-pagina een foto van zichzelf met Lucy, die ongetwijfeld is gemaakt op het zonnige Ibiza, wat inmiddels hun thuis is. '14 jaar geleden vroeg ik haar om haar hand', zo schrijft hij bij het kiekje. '14 jaar later nog steeds de beste beslissing of a lifetime. Thank you for sticking around. You truly are the best.'

Lucy
Lees ook:
Lucy Woesthoff deelt 'kwetsbare waarheid' met volgers

Dinand leerde Lucy kennen kort nadat hij zijn vrouw Guusje Nederhorst had verloren aan borstkanker. Lucy blikt eerder in haar column van JAN al terug op deze bijzondere periode. "Ik veronderstelde niet het diepe gat te kunnen opvullen dat was achtergelaten door haar dood en had geen verwachtingen bij die fragiele start, maar ik had wel hoop. Hoop voor hem, hoop voor mij, maar bovenal voor ons, als gezin. Eerst moesten we maar eens beginnen de brokstukken op te rapen en langzaam weer in elkaar te zetten. Liefde en geduld waren onze lijm."

Lucy
Lees ook:
Lucy Woesthoff had moeite om Guusje 'achter te laten' in Nederland

Lucy legt uit dat het niet makkelijk was, maar dat ze na een tijdje bepaalde dingen kon loslaten. "Langzaam, gaandeweg, leerde ik dat moederschap niet om zwangerschap of DNA gaat, maar om de liefde die je verkiest te geven."

Lucy
Lees ook:
Lucy Woesthoff: 'Moederschap gaat niet om DNA maar om liefde'