Entertainment

Victoria Beckham licht rare eetgewoontes toe: 'Erg gedisciplineerd'

04 juli 2022 22:48 Aangepast: 05 juli 2022 11:00
Victoria Beckham Beeld © ANP

David Beckham (47) grapte onlangs dat het niet bepaald gezellig is om uit eten te gaan met zijn vrouw Victoria (48) omdat ze al '25 jaar lang iedere dag hetzelfde eet'. Victoria zou volgens hem enkel en alleen gegrilde vis en gestoomde groenten eten. Victoria was not amused met deze uitspraken en probeerde in een interview met de Australische 'Vogue' het één en ander recht te zetten. Maar of dat haar nu is gelukt?

"Ik ben behoorlijk extreem in alles wat ik doe"

David deed onlangs een boekje open over de eetgewoontes van zijn vrouw. "Helaas ben ik getrouwd met iemand die al vijfentwintig jaar iedere dag hetzelfde eet. Sinds ik haar ken eet ze alleen gegrilde vis en gestoomde groenten en ze wijkt daar echt zo goed als nooit vanaf."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Victoria Beckham walgt van Spice Girls-looks: 'Veel te bloot en kort'

De uitspraak was natuurlijk voer voor krantenkoppen, maar volgens Victoria valt het allemaal wel mee. "Zo klink ik wel heel saai", zo merkt ze op. "Wat hij bedoelde is dat hij nog nooit iemand heeft ontmoet die meer discipline heeft dan ik als het gaat om een gezond eetpatroon." Victoria vertelt dat ze wel meer dan alleen groente en vis eet. "Ik eet veel gezonde vetten: vis, avocado, noten, dat soort dingen. Ik drink ook gewoon alcohol, tenzij er een reden is om dat niet te doen. Daarna neem ik dan drie tot zes maanden om te ontgiften en drink ik dus geen druppel alcohol."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Victoria Beckham vindt curvy vrouwen goed voorbeeld voor dochter

Victoria erkent dat ze best wel streng voor zichzelf is. "Ik ben behoorlijk extreem in alles wat ik doe, of dat nu gaat om sporten, drinken of niet-drinken." Zo vertelt Victoria dat ze elke dag huidsupplementen van Augustinus Bader slikt en als eerste een glas met pure appelciderazijn drinkt zodra ze wakker is. Ook stopt ze standaard collageenpoeder in haar koffie. Voordat ze haar dochter naar school brengt staat ze een half uurtje op de loopband en zodra ze weer thuis is doet ze aan krachttraining samen met een personal trainer. Kortom: een zeer streng regime... 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kinderen Victoria Beckham: 'Beste moeder van de wereld'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore