Ga naar de inhoud
Entertainment

Bekende gezinnen keren terug voor zomereditie van Een huis vol

Familie Jelies uit Een Huis Vol Beeld © KRO-NCRV

Goed nieuws voor fans van het programma 'Een huis vol'. Het populaire programma keert binnenkort terug op de buis en er doen opnieuw heel veel bekende gezichten mee.

Op 26 juli gaat de zomereditie van Een huis vol van start. Drie gezinnen van voorgaande seizoenen geven acte de présence: de familie Jelies uit Tollebeek, de familie Cudogham uit Amsterdam en de in Duitsland wonende familie Buddenbruck. De schippersfamilie Zeldenrust maakt het seizoen compleet. 

Een
Lees ook:
Een Huis Vol-moeder reageert op 'lulverhalen' van zoon

De familie Jelies

Het wordt een feestelijke zomer voor de Jelies in Tollebeek. Tussen het sweet sixteen-feestje van Jennie, de eerste stapjes van Johni en het afzwemmen van Harrie door probeert het gezin ondertussen door de almaar stijgende prijzen het hoofd boven water te houden.

De familie Buddenbruck

Bij de familie Buddenbruck is het ook een drukte van jewelste. Moeder Thalia pakt na 25 jaar de kappersopleiding weer op, omdat ze droomt van een salon aan huis. Terwijl ze in de avonduren in haar studie duikt, is het aan Rob om het gezinsleven thuis in goede banen te leiden.

De familie Cudogham

Voor de familie Cudogham breekt een spannende periode aan. Ze zijn met hun zeven kinderen gelukkig in Amsterdam, maar tegelijkertijd hebben ze ook behoefte aan een fijne plek buiten de hoofdstad. Van de Veluwe tot het strand: de familie loopt stad en land af op zoek naar een geschikte vakantiewoning.

De familie Zeldenrust

Naast de 'bekende' families leren de kijkers van Een huis vol familie Zeldenrust kennen. Hun achternaam is een goede representatie van hun gezin, want met acht kinderen is het zelden rustig in huis. Moeder Jantina en vader Jozua vonden het een goed idee om hun kinderen ook allemaal een naam met de letter J te geven. Na Julia en Jesse werden ook nog Joël, Jasper, Jirsa, Jaïra, Jurrian en Jedinja geboren. 

Een
Lees ook:
Een Huis Vol-familie Jelies blijft uitbreiden: negende kind geboren

Een huis vol start op dinsdag 26 juli en is twee weken lang om 19.00 uur te zien op NPO 1.