Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon bijt van zich af na zoveelste opmerking over afval-update

Gordon Beeld © Instagram @totoandrocco_fromgordon

De zon schijnt in Dubai, maar toch pakken donkere wolken zich samen boven het onderkomen van Gordon (53). De zanger heeft niet alleen een tegenslag te verwerken wat beetreft zijn afvalrace, hij moet ook nog eens de haters van zich afslaan op social media.

"Die laatste kilo's zullen eraf gaan"

Op social media geeft hij een update over zijn afvalproces. 'Belangrijkste is om gemotiveerd te blijven en door te gaan. Ook als je onverwacht uit de running komt door in mijn geval een rugblessure. Helemaal kut dus (pardon my language)', schrijft hij.

Maar Gordon blijft strijdlustig. 'Na zes dagen herstel weer voorzichtig aan doorgaan. Die laatste kilo's zullen er verdomme af gaan! Come do it with me!' Daar krijgt de ondernemer niet alleen maar positieve reacties op. Het zijn deze keer niet de kortsnuiten van Gordon die van zich afbijten, maar Gorrie zelf.

Gordon
Lees ook:
Gordon wordt 'dagelijks uitgemaakt voor bipolaire coke-junk'

Hoewel je er op social media zelf voor kunt kiezen wie je volgt en wiens berichten je ziet, zijn sommige volgers niet zo blij met de updates van Gordon. 'Pffff, ik word zo moe van Gordon', schrijft één volger in het bijzonder onder bovenstaand bericht. Een reactie waar Goor helemaal niks mee kan, zo blijkt wel uit zijn reactie. 'Opgesodemieterd dan', klinkt het via het account van zijn hondjes Toto en Rocco.

Ondertussen heeft Gordon maar één doel voor ogen: zijn streefgewicht halen. Dat hij bereid is om daar veel voor te laten, vertelt hij voor de camera van RTL Boulevard.

Gordon gooit het roer om: 'Geen seks en geen drank en drugs'

02:20