Entertainment

Monique Westenberg telt af tot schoolvakantie kleine André: 'Geen gehaast meer'

04 juli 2022 10:51 Aangepast: 04 juli 2022 10:55
Beeld © Instagram @moniquenoell

Langzaam aan is het voor steeds meer mensen weer werkelijkheid: zomervakantie. Wie nog even moet wachten is Monique Westenberg (44). Althans, tot haar zoontje André (5) vakantie heeft dan. En hoewel hij naar school gaat, is het Monique die aftelt tot de vrije dagen.

"Hier moeten ze nog een paar daagjes naar school"

Op Instagram Stories uit Monique haar lichtelijke jaloezie. 'Bij sommigen van jullie is de zomervakantie al begonnen. Hier moeten ze nog een paar daagjes naar school', schrijft ze.

Monique en André kunnen niet wachten tot het zover is en de school zes weken lang gesloten is. 'We zijn écht aan het aftellen', vervolgt ze. Monique wil graag rust ervaren, die ze nu niet heeft. 'Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor zes weken. Word ik dus heel blij van.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Monique Westenberg deelt nieuw puzzelstukje van André Hazes

Hoewel de liefde tussen Monique en André inmiddels weer bekoeld lijkt te zijn, was dat een poosje geleden nog wel anders. Toen waren de twee namelijk samen met hun zoontje op vakantie in de Verenigde Staten. Niet veel later doken intieme vakantiebeelden op van de twee knipperlicht-liefhebbers. En die beelden zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Monique Westenberg moet herstellen na operatie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore