Entertainment

Tom Cruise viert feestje voor 60e verjaardag bij concert Adele

03 juli 2022 23:07 Aangepast: 03 juli 2022 23:26

Tom Cruise heeft vrijdagavond alvast zijn zestigste verjaardag gevierd tijdens een concert van Adele in het Hyde Park in Londen. De acteur, die zondag pas echt zestig is geworden, zat in de VIP-ruimte waar het personeel Happy Birthday voor hem zong.

The Sun meldt dat meerdere mensen hebben gezien dat de Top Gun-acteur luidkeels met de hits van Adele meezong. De zangeres gaf vrijdagavond haar eerste grote concert in vijf jaar tijd. Hij was een van de 65.000 aanwezigen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Top Gun 2 officieel grootste Tom Cruise-film óóit in Nederland

Adele werd aan het begin van het concert emotioneel toen ze haar megahit Hello zong. "Het is zo vreemd om weer voor een publiek te staan", zei Adele. De zangeres zou eigenlijk in januari beginnen aan een reeks concerten in Las Vegas, maar een dag voor aanvang zegde de zangeres alles af. Ze was niet tevreden over de show. Later dit jaar wil ze alsnog beginnen aan de concertserie.

Zondag, op zijn verjaardag zelf, was Tom te gast bij de Grote Prijs van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone. Daar zag hij hoe de Spanjaard Carlos Sainz van Ferrari na een spannende race zijn eerste overwinning in de Formule 1 pakte.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore