Ga naar de inhoud
Entertainment

Red Hot Chili Peppers toch aanwezig tijdens Rock Werchter

Red Hot Chili Peppers

De Red Hot Chili Peppers zullen zoals gepland zondagavond Rock Werchter afsluiten. Het optreden van de band was lange tijd onzeker omdat een concert van vrijdag in Glasgow werd afgeblazen vanwege een zieke.

'De spullen van RHCP zijn er!', zo laat Rock Werchter zondag via de sociale kanalen weten. Op een kort filmpje is te zien dat er een flightcase met daarop het logo van de band op het podium staat.

Red
Lees ook:
Red Hot Chili Peppers annuleren optreden Glasgow

De Peppers schreven vrijdag op Instagram 'diep teleurgesteld' te zijn dat de show in Schotland niet kon doorgaan. Naar een vervangende datum wordt nog gezocht. De Amerikaanse band begon vorige maand aan zijn wereldtournee. Op 10 juni stond de groep in het Goffertpark in Nijmegen.

Red
Lees ook:
Red Hot Chili Peppers verrassen na een maand met tweede single

Eerder was het optreden van Metallica, de vrijdagafsluiter op Rock Werchter, ook al onzeker. Die groep moest afgelopen week ook een concert afzeggen toen iemand rond de band corona bleek te hebben. Metallica kon echter gewoon optreden.

Red
Lees ook:
Red Hot Chili Peppers ontvangen ster op Walk of Fame

Op de laatste dag van Rock Werchter komen zondag ook onder meer The Killers, Royal Blood, Michael Kiwanuka en Kacey Musgraves in actie. Op het populaire Belgische festival komen traditiegetrouw veel Nederlanders af.