Ga naar de inhoud
Entertainment

Travis Barker geeft gezondheidsupdate na ziekenhuisopname

Travis Barker en Kourtney Kardashian Beeld © ANP

Travis Barker (46) lag in het ziekenhuis met pancreatitis, een ernstige acute alvleesklierontsteking. Dat schrijft de drummer van blink-182 op Twitter. Het gaat inmiddels weer beter met hem.

"Ik had een endoscopie maandag en ik voelde me top, maar na het eten had ik opeens een ondraaglijke pijn"

'Ik had een endoscopie maandag en ik voelde me top, maar na het eten had ik opeens een ondraaglijke pijn en sindsdien lig ik in het ziekenhuis', schrijft Travis, die recent is getrouwd met Kourtney Kardashian. 'Tijdens de endoscopie is een kleine poliep verwijderd op een gevoelige plek, maar helaas heeft dat een heel belangrijk stukje van mijn alvleesklier geraakt. Dat zorgde voor levensbedreigende pancreatitis.'

'Kourtney
Lees ook:
'Kourtney Kardashian laat zieke Travis Barker geen moment alleen'

Travis schrijft dat het inmiddels een stuk beter met hem gaat. 'Door intensieve behandelingen voel ik me veel beter en daar ben ik dankbaar voor', sluit hij af.

Dochter
Lees ook:
Dochter Travis Barker dankt volgers voor steun na zijn ziekenhuisopname

Dinsdag werd bekend dat Travis met een ambulance was afgevoerd naar een ziekenhuis in Los Angeles. Hij zou door de ontsteking onder meer last hebben van misselijkheid, heftige buikpijn en braken. Zijn vrouw Kourtney is al die tijd bij hem gebleven in het ziekenhuis.

Nikkie Plessen vergelijkt thema huwelijk Kourtney Kardashian met The Addams Family

03:53