Entertainment

Modern Family-actrice gaat Love Island presenteren: 'Kan niet wachten'

01 juli 2022 16:16
Haley Dunphy Beeld © Getty Images

Sarah Hyland (31), bekend van haar rol als Haley Dunphy in 'Modern Family', heeft een bijzondere klus te pakken. De actrice heeft namelijk op haar Instagram aangekondigd dat ze de presentatrice is van het nieuwe seizoen van 'Love Island USA'.

"Ik heb een berichtje!"

In de Verenigde Staten is binnenkort het vierde seizoen van de datingserie te zien en daar is Sarah dus voor gestrikt. 'Ik heb een berichtje!' deelt ze op haar Instagram. 'En het is een juicy berichtje!' Bij haar post plaatst ze een foto van zichzelf in bikini terwijl ze op een boot zit. 'Ik kan niet wachten tot ik Love Island USA mag presenteren', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lisa uit Love Island datete met déze bekende 53-jarige Belg

Love Island USA is gebaseerd op een Britse show waarin een groep single mensen in een luxe villa mag verblijven met als doel de ware liefde tegen het lijf te lopen. Nadat ze in de villa arriveren moeten er koppels worden gevormd die wekelijks kunnen veranderen. Ondertussen komen er ook steeds nieuwe singles het huis in, wat natuurlijk voor de nodige drama zorgt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-ster Niall vier jaar na deelname onherkenbaar

De Amerikaanse show werd tot nu toe gepresenteerd door Arielle Vandenberg, maar voor het vierde seizoen neemt Sarah dus het stokje van haar over. De actrice heeft na haar rol in Modern Family in verschillende films gespeeld, maar geen één van haar rollen was zo succesvol als die van Haley.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-ster aangesproken op ongepaste kleding in vliegtuig

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore